20 Kasım 2023 Pazartesi

BEYKOZLULARIN MÜCADELESİNDEN GOL SESİ ÇIKMADI


İstanbul 1.Amatör Lig 13.Grubunda yer alan iki Beykoz temsilcisi olan Gümüşsuyuspor ile Çiğdemspor mücadelesinden gol sesi çıkmadı.

Beykoz derbisi adına yakışır şekilde çekişmeli hırslı ve centilmence geçti. İki takımda birbirine saygılı ama mücadeleci oyunu  beraberlikle sonuçlandı.

Maçın son dakikasında Gümüşsuyuspor net bir gol pozisyonundan yararlanamadı. Burkay kaleci ile karşı karşıya kaldığı anda ayağından topu aşarak olası bir gol pozisyonunu sonuçlandıramadı.

Bu arda Gümüşsuyuspor Takımında Sakatlık nedeni ile risk edilmeyen Yakup Kaan Semiz'in yerine kadroda ilk 11'de ilk kez yer bulan 16 yaşındaki Genç Kaleci Kayra Yılmaz, Çiğdemspor forvetine gol şansı tanımazken güven veren hali ile alkışı fazlası ile 

  

Stat : Paşabahçe

Hakemler : Recep Oğuz Akkuş, Ahmet Berat Ertürk, Çağatay Yılmaz

Çiğdemspor : Kadir Kaptanoğlu, Ekrem ( Dk.66 Enes Taha ), Yiğit, Mehmet, Güner Can, Ahmet Keskin, Batuhan Kaan, Mert Salim ( Dk.66 Abdullah ), Suat ( Dk.75 Ömer Faruk ), Eser, Kadir Alaca ( Dk.86 Abdülbaki )

Yedekler : Furkan, Ömer Ali, Mert Yeşilbaş, Tuncay, Sait Emre

Antrenör : Çetin Aksu

Gümüşsuyuspor : Kayra, Baran, Fatih, A.Rahim, Burkay, Batuhan ( Dk.82 Emirhan ), Alihan, Bahadır, Ali Asker ( Dk.70 Anıl ), Emir Alp, Bahadır ( Dk.44 Abdülsamet )

Yedekler : Ogün, Berkay, Oğuzkaan, Mert Ali, Kerem, Çağdaş, Ali Samet

Antrenör : İrfan Avşar

Kırmızı Kart : Dk.90 Kadir Kaptanoğlu ( Çiğdemspor )


ERHA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder