24 Kasım 2023 Cuma

MURAT YILMAZ, " HAFTAYI 3 PUANLA KAPATMAK İSTİYORUZ "


İstanbul Süper Amatör Lig 8.Grubu takımlarından olan Kavacıkspor'da Pazar günü oynanacak Tepabağ Kültür müsabakasının hazırlıkları tamamladı.

Kavacıkspor 15 Temmuz Şehitler Stadında gerçekleşecek mücadele öncesinde Yeşil-Beyazlı ekipte son açıklama Kulüp Sportif Direktörü Murat Yılmaz'dan geldi.

Yılmaz yaptığı haftalık değerlendirmede ilk önce geride kalan hafta sonunda oynadıkları Küçükayasofya maçına atıfta bulunurken, " Bu deplasman maçımızın zor geçeceğini biliyorduk. Beklediğmiz gibi de bir maç oldu. Takımımız o günkü olumsuz hava şartlarına rağmen iyi oynadı ve hak ettiği bir galibiyet aldı. Bundan sonraki her müsabakamız bir final maçı havasında geçecek. Ligde görüne o ki her takım direnç sahibi bir takım hüviyetinde, bir birine denk takımlar...maç günü daha çok isteyen takım maçı lehine çevirebiliyor. Tepebağ Kültürspor maçına iyi hazırlandık ve kazanmak istiyoruz. Bu karşılaşmanın da bizim için kolay geçmeyeceğini biliyoruz. Tüm hazırlıklarımızı buna göre yaptık. Kazanan taraf biz olmak istiyoruz ve bunun için de gereken tüm özveriyi futbolcu kardeşlerimden de bekliyorum " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder