31 Aralık 2023 Pazar

KANLICASPOR'DAN YENİ YIL HEDİYESİ ! 2-0


1.Amator Lig 12. Grupta mücadele eden Kanlıcaspor, kendi sahasında karşılaştığı 1923 Esenkentspor'u 2-0 yenerek üst üste ikinci galibiyetini alarak üst sıralara yükselme hedefini ortaya koydu.

2023 yılının son gününde Kanlıca Stadında oynanan karşılaşmayı Kanlıcaspor yönetimi ve çok sayıda Kanlıcaspor'a gönül veren taraftarlar takip etti. 



1923 Esenkentspor  maçına çok iyi motive olan ve üst sıraları hedefleyen Kanlıcaspor ilk yarı çok baskılı oynamasına karşın çok sayıda kaçırdığı pozisyonlar sonrasında ilk yarıyı 0-0 golsüz kapattı.

İkinci yarıya da hızlı başlayan Kanlıcaspor, yönetim ve taraftarların tribündeki destekleri ile aradığı golü 50. dakikada Yılların deneyimi Can Keskin'in attığı gol ile buldu...1-0


Beraberlik golü arayan 1923 Esenkentspor'un ataklarına Kanlıcasporlu futbolcular çok iyi organize olarak izin vermezken takımın golcüsü Yusuf Kayalar 85. dakikada sahneye çıktı ve takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti.

Karşılaşma 2-0'likEv Sahibi takımın galibiyetiyle sona ererken maçtan sonra futbolcular galibiyeti yöneticiler ve taraftarlar ile doyasıya kutlarken üst sıralara adım adım yaklaşmanın mutluluğunu yaşadılar.

2023 yılının son gününde alınan bu net bir galibiyet sonrasında Kanlıcaspor'da yönetim futbolcuları soyunma odasında tebrik ederken 2024 yılında da galibiyet serisinin sürmesi konusunda söz birliğine vardılar.

Stat : Kanlıca Stadı

Hakemler : Abdullah Talha Tosun, Ali Kaan Meriç, Özgür Şeker

Kanlıcaspor : Ebubekir, Batuhan, Ömer Can, Emre, İbrahim, Hüseyin ( Dk.90 Samet ), Can Keskin ( Dk.80 Taha Arda Öztürk ), Kubilay ( Dk.90 Eyüp ), Mikail ( Dk.60 Berat ), Yusuf, Fırat

Yedekler : Eren, Süleyman Berkant, Kerem, Kadir, Turan Cengiz

Antrenör : Aydın Çaylı

1923 Esenkentspor : Samir, Taha ( Dk.46 İbrahim ), Bünyamin ( Dk.85 Aydın Can ), Fatih Mehmet, Sedat Alp, Salih Yemen, Kubilay, A.Vahap ( Dk.70 Emin Can ), A.Rahman Kaplan, Yusuf Ahmet ( Dk.60 Seyithan ), Alper ( Dk.85 Yiğit )

Yedekler : Metin, Yunus Emre, Furkan, Oktay , A.Rahman Aydın

Antrenör : Ozan Öz

Goller : Dk.50 Can Keskin, Dk.85 Yusuf Kayalar


HABER VE FOTOĞRAFLAR: MURAT DEVECİ

1 yorum:

  1. Takımımuzı ve teknik ekibi tebrik ederim galibiyet mahallemize hayırlı olsun üst sıralara çıkmamız için başlangıç olsun şampiyon kanlıca

    YanıtlaSil