2 Ocak 2024 Salı

BAŞKAN COŞKUN OKUR'DAN BİR FORMA HEDİYESİ DE FATİH SAĞLAM'A İDİ


Beykoz İlçesinin Köklü Spor Kulüplerinden olan Paşabahçe Spor Kulübü, Cumhuriyetimizin 100.Yılı anısına özel bir forma yaptırmıştı.

Ülke gündeminde Süper Kupa Finaline ilişkin yapılan onca haber, yorum varken Paşabahçe Spor Kulübü bunu aylar önce kendi açısından anlamlı bir çalışması ile çözmüş ve Futbol Takımının Formasını Atatürk'ün resmi ile yansıtmıştı.

100.Yıla özel formalar Kulüp Merkezinde Satışa sunulup müthiş bir ilgi görmüş iken Yeşil-Kırmızılı Ekibin Kulüp Başkanı Coşkun Okur'un ilçe protokolüne dahil isimleri ziyaretleri ve forma hediyesi devam etmekte.



Bu kapsamanda Beykoz Belediye Başkanlık Binasına bir ziyaret gerçekleştiren Coşkun Okur, Beykoz Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Başkanı ve Spordan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan Fatih Sağlam'ı makamında ziyaret etti.

Spor dolu nezih bir ortamda yapılan sohbetlerin ardından Paşabahçe Kulüp Başkanı Coşkun Okur, Belediye Başkan Yardımcılık Dönemi sürecince kulüplerine yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederken Atatürk Portresini yansıtan Yeşil-Kırmızılı Takım formasını taktim etti.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder