2 Ocak 2024 Salı

BEYKOZ İSHAKLISPOR İLK YARIYI LİDER TAMAMLAMAK İSTİYOR


TFF Bölgesel Amatör Lig 1.Grubunda ilk yarının son hafta maçları öncesinde heyecan üst seviyede...

Grupta 31 Puanla Lider olan Beykoz İshaklıspor Cuma günü zirve takibine devam etmek isteyen İnkılapspor ie karşı karşıya gelecek. Grupta Bordo-Mavili ekibi yakından ilgilendiren bir başka maç ise Maltepe-Beylerbeyi 1911 maçı olacak.



İnkılapspor ile Paşabahçe Stadında karşılaşacak olan Beykoz İshaklıspor'da hazırlıklar Teknik Direktör Aydın Dursun yönetiminde devam ediyor.




Beykoz İshaklıspor Kulüp Başkanı Ali Cinel İnkılapspor maçını kazanıp diğer maç sonuçlarına bakmadan sezonun ilk yarısını lider kapatmayı istediklerini söylerken, " Tarihimizde ilk kez yer aldığımız TFF Bölgesel Amatör Ligde grubumuzda lider durumda olmak gerçekten de keyif ve mutluluk verici. Bu başarıda payı olan herkese teşekkür ediyorum. Takım sponsorlarımızdan, Teknik ve İdari Kadromuza, futbolcu kardeşlerimize ve de maçlarımızda bir Beykoz Takımı olarak bizlere tribün desteği veren herkese teşekkür ediyorum. Önümüzde 1 maç kaldı bunu mutlu kapatıp, Antalya'daki 2.Yarı Hazırlık Kampına odaklanacağız " diye konuştu.



Beykoz İshaklıspor Teknik Direktörü Aydın Dursun ise zorlu bir mücadele yaşanacağını söylerken, " İnkılapspor'da üst sıralardan kopmak istemeyen bir takım. Biz de ilk yarıyı lider kapamak istiyoruz. Oldukça tempolu bir maç yaşanacak gibi. Tabii ki kazanan taraf biz olmak istiyoruz " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder