3 Ocak 2024 Çarşamba

KANLICASPORLU ALOU TRAORE YEŞİL SAHADAN SELAHATTİN EYYUBİ DİZİ SETİNE TRANSFER OLDU

 

Şu sıralar TRT 1 Ekranlarında Pazartesi Günleri yayında olan " Kudüs Fatihi - Selahattin Eyyubi " dizisi geniş kitlelerce yakından takip edilirken, dizi oyuncularından Alou Traore Lisanslı futbolcusu olduğu Kanlıcaspor'da antrenman ve maçlar için vakit bulamıyor.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinin sevilen oyuncularından İbrahim karakteri merak edilirken Mali Asıllı oyuncunun film setlerinin yanı sıra yeşil sahalardın da oyuncusu olduğunu biliyor muydunuz?  



Dizide dikkat çeken bir karakter olan Selahattin Eyyubi'nin sağ kollarından, Gaziler Teşkilatının askerlerinden biri olan Alou Traore Beykoz İlçesini İstanbul 1.Amatör Ligde temsil etmekte olan Köklü Kulüplerden Kanlıcaspor takımının lisanslı futbolcu.


Traore Kırmızı-Beyazlı ekip ile 2023-24 sezonunda Kanlıcaspor Forması altında 4 maçta forma giyebildi. Dizi çekimlerinin antrenman ve maçlara ile uymaması nedeniyle de çok istediği futboldan biraz uzaklaşmış durumda.

Kanlıcaspor'un bu sezonki Beykoz Yenimahallespor, Yamanspor, Erenköy Acarspor ve Anadolu Üsküdar ile yaptığı 4 maçta kadroda yer alan Arou Traore toplam 360 dakika forma giyerken 1 gol de kendi kalesine atmıştı.




Uzun yıllar Türkiye'de yaşayan ve Türk Vatandaşı da olan vatandaşı Esme Traore ile 2021 yılında evlenen Alou Traore Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi dizisinden önce de 2022 Yılında ATV Ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman Dizisinde de rol almıştı.




Kanlıca Spor Kulübü Antrenörü Aydın Çaylı bu sezon kadrolarında önemli bir yeri olan oyuncusunun dizi oyunculuğundan fırsat bulamadığı için aralarında olamadığına vurgu yaparken, " Biz takımda olmasını tercih ederdik. Tabii ki bu onun tercihi, gayet de iyi bir dizi oyuncusu da olmuş. Bize de seçmiş olduğu yeni yolda başarılar dilemek düşer " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder