29 Ocak 2024 Pazartesi

BOZKURT KÖSEALİ-ALANTEPE DERNEĞİNDE CEMAL ÇELİK YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ


Beykoz İlçesinde önemli bir nüfusa sahip olan Kastamonuluların buluşma noktalarından olan 
Bozkurt Köseali ve Alantepe Köyü Derneği olağan genel kurulunu gerçekleştirdi.

Dernek Merkezinde yapılan Kongre sonunda mevcut başkan Cemal Çelik bir kez daha aynı göreve seçilirken Kongrenin ardından katılım sağlayanlara ve misafirlerine teşekkürlerini iletti.



Hafta sonunda yapılan Kongre için ilçenin Kastamonu kökenli isimleri yoğun katılım gösterirken, siyasi partilerden temsilcilerde de vardı. Ak Parti Beykoz İlçe Başkanı Özkan Ayduğan, İlçe Teşkilatlanma Başkanı Eyüp Fındıkçı, Beykoz Belediyesi Meclis Üyelerinden Hüseyin Kuruderi, İncirköy Mahalllesi Muhtarı Alaattin Kartal , Soğuksu Mahallesi Muhtarı Muammer Aydınoğlu katılımcılar arasına idi.



Genel Kurulda Divan Başkanlığını KASDER Beykoz Şube Başkanı Süleyman Çalık yaparken Divan Üyelikleri ise Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı ve Rüzgarlıbahçe Mahallesi Muhtarı Sedat Altun ve Mehmet Karaahmetoğlu'ndan teşekkül idi.



Bozkurt Köseali ve Alantepe Köyü Derneği Başkanı Cemal Çelik Dernek olarak yaptıkları faaliyetlerden aktarımlarda bulunurken Beykoz'da ikamet eden köy sakinleri olarak memleketlerini unutmadıklarını ve her sene geleneksel hale gelen düzenledikleri Kuranı Kerim Programına çok yoğun bir ilgi olmasının da gurur verici olduğunu söyledi.



Başkan Cemal Çelik Yasal Prosedürlerin tamamlanıp yeni yönetim kurulunun katılımcı delegelerden onay arması sonrasında yaptığı açıklamada, " Yapılan oylamada üyelerimizin teveccühü ile beni yeniden başkan seçtikleri için tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Çalışmalarımız ve faaliyetlerimizi ilk günkü şevkle yapmaya devam edeceğiz. Ahirete intikal eden hemşerilerimizi rahmetle anıyorum. " diye konuştu.

Bu arada yapılan Genel Kurulda özel anlar da vardı. Dernek Kurucu Başkanı Mehmet Karaahmetoğlu ve eski Başkanlardan Saim Aydın'a özel plaketlerin takdimi vardı.

Yönetim Kurulu Asil

Cemal Çelik, Erdoğan Göllü, Muzaffer Sarınuman, İbrahim Bakır, Mustafa Köse, Akif Karanfil, Adil Torun, Mustafa Şahin, Mehmet Aydın, Murat Çakır, Feridun Demir

Yönetim Kurulu Yedek

Erkan Serenli, Tarık Turgut, Yunus Kuş, Serkan Köse, Barış Taşçı, Cüneyt Karaahmetoğlu, Mehmet Bakır, Sefa Torun, Muharrem Yılmazer, Metin Göllü, Okan Turan

Denetleme Kurulu Asil

Özcan Serenli, Muammer Taş, Salih Köse

Denetleme Kurulu Yedek

Ramazan Serenlioğlu, Mehmet Sarı, Kazım Zorahmetoğlu


TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder