31 Ocak 2024 Çarşamba

KAVACIKSPOR, RÜZGARLIBAHÇESPOR'DAN 6 FUTBOLCU TRANSFERİ YAPTI

 

Beykoz İlçesinde aralarında uzun yıllara varan dostluk ve kardeşlik olan Kavacıkspor ile Rüzgarlıbahçespor arasında yine bir işbirliği görüntüsü objektiflere yansıdı.

Rüzgarlıbahçespor Kulübü bünyesinde futbolculuk kariyerine başlayan 6 futbolcu bundan böyle Kavacık Spor Kulübü bünyesinde kariyerlerine devam edecek.




Rüzgarlıbahçe Spor Kulübü Merkezinde gerçekleşen buluşmada Kavacıkspor Kulübü Sportif Direktörü Murat Yılmaz'ı konuk eden Rüzgarlıbahçe Spor Kulübü Başkanı Bayram Taşkıranlar 6 futbolcularını bundan böyle Kavacıkspor forması altında göreceklerini söylerken, " Kavacık Spor Kulübü altyapı, futbol akademisi anlamında Beykoz İlçemizde adeta bir marka haline gelmiş durumda. Ben dost ve kardeş kulübümüze gönderdiğimiz 6 kardeşimizi güvenli ellere teslim ettiğimiz için memnunum. İnşallah orada daha fazla çalışıp emek verip hak ettikleri gelecekler, başarılar diliyorum " diye konuştu.

Kavacık Spor Kulübü Sportif Direktörü Murat Yılmaz ise Rüzgarlıbahçe Spor Kulübünün maddi-manevi sıkıntılar içinde iken bile Beykoz İlçe Sporuna yapmış olduğu katkıların görülmezden gelinemeyeceğine vurgu yaparken, " Biz Kavacıkspor olarak Rüzgarlıbahçespor'un her daim yanında olma gayretindeyiz ve son olarak gelecek vaat eden 6 oyuncusunu transfer ettik. Oyuncuların gelişimi için büyük emekleri olan Rüzgarlbahçe Spor Kulübü Başkanı Bayram Taşkıranlar’a ilgili antrenörler Özkan Baş ve Emre Kocaoğlu hocalarımız ile emeği geçen herkese teşekkür ederiz. " şeklinde konuştu.

ERHA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder