30 Ocak 2024 Salı

BEYKOZ ÇİĞDEMSPOR, LİDERE SÜRPRİZ YAŞATMAK İSTİYOR


İstanbul 1.Amatör Lig 13.Grubunda Şampiyon takım hemen hemen belli iken ve takipçilerinin ikinci olup  Yükselme Maçı oynama hakkı kazanma yolunda müthiş bir mücadele yaşanmakta.

Takımların kendi maçları dışında rakiplerinin müsabakalarından gelecek sonuçlara dikkat kesildiği grupta hafta sonunda önemli maçlar oynanacak.

Gruptaki Beykoz ilçesi temsilcilerinden olan Çiğdemspor hafta sonunda Lider Girne Gençlik ile deplasmanda maça çıkacak. Geride kalan hafta sonunda ikinci sırada yer alan Ümraniye İnkılapbir takımına şok yaşatmış ve son saniye golü ile de yarışta beni de hesaba katın mesajı vermişti.

Kavuniçi-Yeşilli Ekipte Genç Kulüp Başkanı Uğur Gökdemir Ümraniye İnkılapbir maçında tribünlerden destek veren taraftarlarına teşekkür ederken, " Bu maçta hiçte beklenmedik hatalar ile geriye düşmemize karşın son saniye golü ile tek puan alıp matematiksel olarak şansımızı devam ettirdik. Girne Gençlik ise grupta şampiyonluğu kazandı gibi. Grupta son derece kritik maçlar var, biz de Girne maçına galibiyet parolası ile gideceğiz. Haftayı avantajlı biçimde kapatmak istiyoruz. " diye konuştu.

Sezonun ilk yarısında Paşabahçe Stadında oynanan mücadelede Beykoz Çiğdesmpor, Girne Gençlikspor'u beklemediği şok bir skorla 4-0 mağlup etmişti. Beykoz Temsilcisi aynı başarıyı deplasmanda da yaşamak istiyor. 

Girne Gençlik bu sezon çıktığı maçlarda tek mağlubiyetini Çiğdemspor karşında almıştı. Dolayısı ile müsabakanın müthiş bir mücadeleye sahne olması beklenmekte.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder