30 Ocak 2024 Salı

RÜZGARLIBAHÇESPOR YENİ KADROSU İLE HERŞEYİ ZAMANA BIRAKTI


TFF Kadınlar Futbol 3.Liginde Beykoz İlçemizi temsil eden Rüzgarlıbahçespor neredeyse sıfırdan oluşturduğu A Takım ile çıkmış olduğu yeni sezon maçlarında tecrübe kazanma düşüncesinde.



Rüzgarlıbahçespor 2023-24 Sezonunda çıkmış olduğu ilk iki maçından puan alamadan ayrılmış durumda. 

Lacivert-Beyaz-Kırmızılı ekipte Kulüp Başkanı BayramTaşkıranlar alınan mağlubiyetler nedeni ile üzüntü yaşamalarına karşın gelecek sezonun kadrolarını kurabilmek için bu riski bilerek aldıklarına vurgu yaptı.



Başkan Taşkıranlar, öncelikle Beykoz İlçesindeki tek Kadın / Kız  Futbol Takımına sahip olmalarının altını çizerken, " İlk kez takımı kurduğumuz dönemde de aynı tabloları yaşamıştık. Ancak ilerleyen süreçte hem grup şampiyonluğu hem de TFF Kadınlar Futbol 2.Ligi Yükselme maçlarına kadar çıkan bir başarı hikayesi yaşamıştık. Bu sezon çok genç hatta ligin en genç kadrosu ile lige girdik. Takımda 2-3 tane genç oyunculara ablalık yapacak isim var. Biz bu genç kardeşlerimizi kazanmak istiyoruz, uzun vadeli yeni bir başarı hikayesi yazacağımıza inancımız tam. Almış olduğumuz mağlubiyetler için genç kardeşlerimize dediğimiz şu ki kesinlikle bunlara takılıp kalmayın, her şey zamanla yerine oturacak."  diye konuştu.



Futbol Okulundan bu yana kadrolarında yer alan başarıları ile camiayı gururlandıran birçok futbolcularının değişik takımlara transfer olarak ayrıldığını bunun da çok genç bir kadro ile lige katılmalarında ana etken olduğunu söyleyen Başkan Taşkıranlar, " Uzun yıllar yan yana oynamış iskelet kadromuz bu sezon olmadığı için biz sahada mahallemizi temsil eden, yağmur, kar rüzgarlı hava demeden antrenmanlarını aksatmayan gençlerimize sahip çıkacağız. Bu sezon onların deneyim kazanacağı bir sezon olacak. Yoksa aldığımız sonuçlara takılı kalma düşüncesi hiçbirimizde yok." dedi.



Rüzgarlıbahçespor olarak yaşadığımız maddi-manevi sıkıntıları anlatacak kelime dahi bulamadıklarını ifade eden Başkan Bayram Taşkıranlar, " TFF 3.Ligi kendine özel kuralları olan bir lig. Mesela her maçta saha kenarında ambulans olmak zorunda. Yani ekstra maliyetleri olan bu ligde sahaya çıkabilecek gücü buluyorsak, mahallemiz sakinlerinin karınca, kararınca verdikleri desteklerin bunda etkili olduğunu söylemek isteriz, Allah hepsinden razı olsun. Bu sıkıntıları aktardığımız, ya da bilenler - O zaman lige girmeyin - diye akıl vermekte. Çocuk yaşlarda aramıza katılan yıllarca antrenmana çıkan bu kızlarımıza hadi gidin dükkanı kapattık dememizi kimse bizden beklemesin. Bize destek vermeyenler utansın, her fırsatta kadın haklarında, kızlara destekten ağızlarından lafları düşürmeyenleri samimiyetsizlikleri bütün çıplaklığı ile ortaya çıktı. Seçim zamanı geldi çattı, hiç kimse kapımızı çalmasın özellikle de partili kadınlar. Bu ilçenin tek kadın futbol takımına mahallemiz dışında bir Allah'ın kulundan katkı destek gelmiyorsa biz de onları yok sayacağız. Bir ata sözü ile ifade etmemiz gerekirse diyeceğimiz o ki ey başlarında kadın yöneticileri olan kurum kuruluşlar, partilerin kadın ve gençlik kolları - Bu Asenalar ( Dişi Kurtlar ) Kış'ı geçirir ancak yediği ayazı unutmaz -" diye sitemkar konuştu.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder