31 Ocak 2024 Çarşamba

TFF İSTANBUL SAHA SIKINTISINA BAKIN NASIL BİR ÖNERİ GETİRDİ


İstanbul'da hakem sıkıntısına saha sıkıntısı da eklendi... Bilindiği gibi 1. Amatör Lig'de iki hafta önce bazı hafta içi maçları, yeterli hakem olmadığı için oynanamamıştı. Şimdi de saha sıkıntısı patlak verdi.

Yüzlerce kulübün bulunduğu U15 B Ligi'nin başlamasıyla birlikte, mevcut sahaların rutin kullanımda yeterli olmayacağı dile getirildi. Bilindiği gibi kimi sahalardaki futbol okulu, özel turnuva veya diğer organizasyonlar nedeniyle karşılaşmalar belli bir saatten sonrasına programlanıyordu. TFF İstanbul İl Temsilciliği bir açıklama yayımlayarak bazı tedbirler aldığını duyurdu.

TFF'dan yapılan açıklamalar şöyle:

"İlan edildiği üzere u15 ligi b kategorisi maçları 3 şubat tarihinde başlayacaktır. Ancak şu ana kadar u15 b kategorisi maç programı henüz yapılmamış olmasına rağmen mevcut sahalarımız yetersiz durumdadır. Sahalarımızın rutin kullanımı halinde bu müsabakaların başlaması mümkün görünmemektedir.

Bu sebeple;

1 - İstanbul genelindeki tüm sahalarımıza cumartesi ve pazar günleri en geç saat 11.00’dan itibaren müsabakalar programlanacaktır.

2 - Sabah 09.00’dan itibaren kullanabildiğimiz sahalarımıza aynı şekilde planlamalar devam edecektir.

3 - Stat ışıklandırması iyi durumda bulunan sahalarımıza geç saatlere kadar müsabaka programlanacaktır.

Planlamaların bu şekilde yapılması zorunlu olup aksi takdirde müsabakalar oynanamayacaktır. Sahasına planlama yapıldığı halde müsabakaların oynanmasını engelleyen kulüplerin kendi müsabakaları farklı statlara planlanacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder