23 Ocak 2024 Salı

ÇİĞDEMSPOR'DA GOL KRALI KADİR ALACA İÇİN REKOR TEKLİF GELDİ !

 


İstanbul Amatör Liglerinde her sezon attığı goller ile sürpriz isimler gündeme gelebilmekte. 2023-24 Sezonunda da Beykoz İlçesinden  Gol Kralı Çiğdemspor Takımından gelecek gibi. 

Lig maçlarının tamamlanmasına daha maçlar varken başlayan ara transfer döneminde İstanbul 1.Amatör Ligi Beykoz temsilcilerinden Çiğdemspor forması giyen Kadir Alaca hafta sonunda gollerine 3 daha ilave yapıp toplamda 20 gole ulaştı.

Amatör Liglerde gol yollarında sıkıntı yaşayan ve hedefi olan takımlar Çiğdemspor Takımının kapısını çalmış durumda !




Kavuniçi-Yeşilli Ekibin Başkanı Uğur Gökdemir yaptığı açıklamada, " Kadir Alaca için aralarında TFF Bal Ligi takımlarının da olduğu birçok kulüpten teklifler geldi. Tabii ki bu bizleri gururlandırmakta. İstanbul Süper Amatör Lig Yükselme Grubuna kalmayı garantileyen ya da hedefi devam eden takımlar başta olmak üzere birçok telefon geldi. Hatta 2 tane de İstanbul dışı takımdan maç günümüz ve yeri için talep geldi. Kadir Alaca için kendisi için en iyi teklifi değerlendirip kulüp olarak yolunu açacağız. Bu konuda kardeşimiz de bizi yetkili kıldı, her şeyin hayırlısı diyelim " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder