22 Ocak 2024 Pazartesi

DİLNUR SU TOMAR KARATE DE İSTANBUL ŞAMPİYONU OLDU


Beykoz İlçe Spor camiasında Mehmet Ali Tomar'ın kızı Dilnur Su Tomar, İstanbul Yıldızlar Karate Şampiyonasında kilosunda şampiyon oldu. 


Daha önce katılım sağladığı şampiyona ve turnuvalarda aldığı üçüncülüklerin ardından ilk etaptaki hedefi olan İstanbul Şampiyonluğu sevinci de yaşayan yıldız sporcu ay sonunda Adana'da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası için de müthiş bir moral-motivasyon depolamış oldu.




" Bu spora başladığımda kendime hedefler çizmiştim. Girdiğim müsabakalarda şampiyonlukları çok az farkla kaçırmakta idim. Nihayet emeklerimin karşılığını aldım ve İstanbul Yıldızlar Karate Şampiyonasında kendi kilomda şampiyon oldum. Tabii ki büyük bir mutluluk yaşıyorum. Şimdi hedefimi daha yükselttim. Adana'da bu ay sonunda yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına İstanbul Şampiyonu olarak katılmak bana ekstra enerji ve güç katacak. İnşallah oradan da mutlu bir sonuç ile ayrılmak nasip olur. Bu başarımızda en büyük katkı ailemden geldi. Beni bu spora yönlendiren anne ve babama çok teşekkür ediyorum. Onlara güzel bir hediye sundum ve bunu daha da üst seviyelere taşımak tek hedefim " şeklinde konuşan genç sporcu Adana'daki Türkiye Şampiyonası için antrenmanlarında temposunu arttırdı.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder