25 Ocak 2024 Perşembe

ERDEM KODALAK, “ GALİP GELİRSEK TÜM DENGELER DEĞİŞİR “


Hafta sonunda deplasmanda Kartaltepespor'a konuk olacak olan Kavacıkspor şansını bu kez iyi kullanma düşüncesinde.

İstanbul Süper Amatör Lig 8.Grubunda Lider Dikilitaşspor'un  31, ikinci Kartaltepespor'un 29, Gaziosmanpaşaspor'un 26 ve Kavacıkspor'un ise 25 puanı bulunmakta.

Kavacıkspor Takımı Antrenörü Erdem Kodalak ise hafta sonunda Kartaltepespor ile son derece önemli bir maça çıkacaklarına vurgu yaparken, “ Geçtiğimiz hafta sonunda hiç arzu etmediğimiz bir yenilginin muhatabı olsak da ligi bırakmamakta kararlıyız. Kartaltepe ve Dikilaşspor’un Bay geçecekleri birer haftaları bulunmakta. Bu da bizi ligde, ilk 2 iddiasında tutacak bir durum. Kartaltepe maçından galip ayrılırsak grupta dengeler tamamen değişecek. Bu maçta Kırmızı Kart Cezalısı Tecrübeli Kaptanımız Adem İnanç’tan yararlanamayacak olmamız dışında tam kadro sahada olacağız. Genç kardeşlerimden güzel bir maç bekliyorum.diye konuştu.



Kavacıkspor Sportif Direktörü Murat Yılmaz ise futbolcularının üzerinde stres ve baskı yapmayan bir takım olmalarına dikkatleri çekerken, " Ben Kartaltepe maçında futbol adına sahada tüm güzelliklerin sunulduğu bir mücadele bekliyorum. Tabii ki her takım gibi bizde karşılaşmadan galip gelmek istiyoruz. Genç oyuncularımız yapacakları mücadele ile kendi kariyerleri için de iyi bir ilave yapacak yeteneklere sahip. Bu maçta hak edenin galibiyete ulaşmasını diliyorum " dedi.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder