26 Ocak 2024 Cuma

KAVACIK MAHALLE MUHTAR ADAYI İSMET KÜÇÜKSARI SEMT PAZARI ZİYARETİ YAPTI

 

Beykoz İlçesinde Mart Ayında yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında oy kullanılacak yerlerden birisi de Mahalle Muhtarlığı olacak.



İlçe genelinde her mahallede peş, peşe muhtar adayları adaylıklarını ilan edip çalışmalarına başlarken " Erken kalkan yol alır " misali işe bir hayli önce başlayan ve Kavacık Mahallesinden adaylığını açıklayan bölge iş insanı İsmet Küçüksarı haftanın son mesai gününde Kavacık Mahallesi Semt Pazarında idi.




Mahallede ikamet edenler dışında hemen her yol ayrımında, cadde ve sokakta adaylık pankartı bulunan İsmet Küçüksarı ilçede bu seçimlerde adı en fazla hatırlanacak kişi, aday olmasını bile başarmış durumda.






" Ben mahallemi çok seviyorum, işim iştigal ettiğim sektör gereği çok yoğun bir mesaim bulunmakta idi. Ancak bu dönem adaylığımı açıkladıktan sonra mahallemde adım atmadık yer bırakmayacağım diyerek yola çıktık. Bu süre zarfında Kavacık Mahallemi çok daha iyi, ayrıntılı tanıdım. Gezdiğim her bir köşede acaba buraya neler yapılabilir, mahalle sakinleri için daha kaliteli bir yaşama nasıl katkım olabilir diye düşünüp bol, bol da notlar alıyorum. Görmüş olduğum ilgi beni daha da şevkli kılmakta, akşam karanlıklarında dahi mahallemi gezmekten kendimi alamıyorum. Çıkmış olduğumuz bu yolda azalarımın da büyük emekleri olmakta. İnşallah 1 Nisan sabahı itibarıyla Kavacık hak ettiği konuma gelecek. Bugün de semt pazarında çalışmalarımız oldu, kendimi tanıtmadan birçok vatandaşımız, komşumuz ismimizle hitap edip başarılar dilemekte. Demek ki Kavacık sakinlerinin gönlüne girmeye başlamışız. Başarı dileğinde bulunan herkese teşekkür ediyorum " şeklinde konuşan İsmet Küçüksarı Hafta sonunda da yoğun bir koşturma içinde olacağının sinyallerini verdi.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder