14 Ocak 2024 Pazar

KANLICASPOR GALİBİYET SERİSİNE DEVAM ETTİ 1-0


İstanbul 1.Amator Lig 12. Grupta mücadele eden  Kanlıcaspor, deplasmanda karşılaştığı Yamanspor'u son haftaların yıldızı parlayan golcüsü Mikail Poyraz'ın attığı golle 1-0 yenerek galibiyet serisini devam ettirdi.

Zirve mücadelesinden kopmayan Kanlıcaspor üst üste 4. galibiyetini alarak puanını 21'e yükseltti ve hedefini Çarşamba günü Kanlıca Stadında oynayacağı Erenköy Acarspor maçına çevirdi.

Son haftalarda oynadığı futbol ve aldığı galibiyetlerle göz dolduran Kanlıcasporlu futbolcuları, yöneticiler ve taraftarlar Dudullu Stadında soğuk havaya rağmen yalnız bırakmadılar.

Berke Berk Oktay,  Tamer Berberoğlu,  Şevket Bilal Karaman'ın yönettiği ve Saha Komiserligini Sevgi Yalçın'ın yaptığı karşılaşmaya hızlı ve kontrollü başlayan Kanlıcaspor, aradığı golü 25.Dakikada Mikail Poyraz ile buldu: 1-0

35.dakikada Yamanspor'da Taygun Topal, çift sarı kart sonrasında çıkan Kırmızı Kart ile oyun dışında kaldı.

İlk yarıda çok sayıda pozisyon yakalayan Kanlıcaspor, aradığı ikinci golü bulamadı ve karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 sona erdi.

İkinci yarıda 10 kişi ile mücadele eden Yamanspor, Kanlıcaspor kalesinde beraberlik için pozisyonlara girse de başarılı olamazken Kanlıcaspor da yakaladığı pozisyonları gole çeviremedi ve karşılaşma 1-0 Beykoz temsilcisinin galibiyeti ile sona erdi.

Karşılaşma sonrasında soyunma odasında büyük sevinç yaşanırken Kanlıcaspor yönetimi futbolcuları ve teknik ekibi tebrik ederek Çarşamba günü Kanlıca Stadında oynanacak Erenköy Acarspor maçı için başarılar dilediler ve futbolculara prim sözü verdiler.


HABER VE FOTOĞRAFLAR: MURAT DEVECİ

1 yorum:

  1. Peş peşe çok çok önemli iki maç oynayacağız takımımızın kaderi belli olacak şimdiden başarılar dilerim. Galibiyet mahallemize hayırlı olsun şampiyon Kanlıca spor

    YanıtlaSil