9 Şubat 2024 Cuma

MHP BEYKOZ İLÇESİNDEN KAVACKSPOR'A ZİYARET VAR


Milliyetçi Hareket Partisi
Beykoz İlçe teşkilatından ilçedeki sivil toplum kuruluşları ve spor kulüplerine ziyaretler devam ediyor.

Bu kapsamda gerçekleşen ziyaretlerden birisi de Kavacık Spor Kulübü idi. MHP Heyeti Yeşil-Beyazlı ekibin Kulüp Başkanı Enes Kararmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerince konuk edildiler.

Kavacık Spor Kulübü Başkanı Enes Kararmaz ziyarette kulüpleri ile ilgili misafirlerine  bilgi aktarımında bulundu.

MHP İlçe Başkanı Emre Çömlekçi ilçe çocuk ve gençleri için spor kulüplerinin önemli bir misyonları olduğuna vurgu yaparken çalışmalarında başarılar diledi. 

Kavacık Spor Kulübünün her yaş grubunda ve futbol akademisinde bünyesinde yer alan futbolcu sayısı ve başta profesyonel lig kulüpleri olmak üzere Türk Futboluna kattığı futbolcular için ilçenin başarılı kulüplerinden olduğunu yakından takip ettiklerini belirten Çömlekçi İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu için kalan 2 maçlarında yeşil-beyazlı ekibe başarı dileklerini iletti.

Milliyetçi Hareket Partisinin Kavacık Spor Kulübü ziyaretinde İlçe Başkanı Emre Çömlekçi dışında, MHP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyelerinden Adem Yıldız ve Adem Ali Çavuşoğlu, Beykoz İlçe Teşkilatı Sekreteri Mehmet Çürüksu, İlçe Başkan Yardımcıları Ali Erdem, Hasan Bükçü, Eyüp Erkan ve Bölge Başkanı Celal Özkan hazır bulundular. 

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder