6 Şubat 2024 Salı

ŞAMPİYONLUK DEYİNCE AKLA , HEMEN ONUN ADI GELİR ! ...KAMİL ÇOLAK


Beykoz İlçesinde değişik takımlarda şampiyonluk yaşayan deneyimli Teknik Adam bu kez aynı başarıyı Çavuşbaşıspor ile yaşadı.

2023-24 Sezonunda İstanbul 1.Amatör Lig 14.Grubunda mücadele eden Çavuşbaşıspor ile sezon başında anlaşan Kamil Çolak takımını şampiyonluğa taşıdı.




Kamil Çolak Beykoz İlçesinde A Takım düzeyinde yaşattığı şampiyonluklar ile bilinen bir isim. Önceki yıllarda görev yaptığı Kavacıkspor ve Denizcilik İşletmeleri SK takımları ile birer, Gümüşsuyuspor ile 2 şampiyonluk yaşayan Çolak başarılarına bir yenisini de Beykoz Temsilcisi Çavuşbaşıspor ile eklemiş oldu.

Beykoz İlçesinde yakaladığı başarılar ile haklı bir gurur da yaşamakta olan Kamil Çolak yaptığı değerlendirmede, " Şunu öncelikle ifade etmek isterim ki bu bir ekip işi sadece şahsıma ait bir başarı ile açıklamak istesem yanlış olur. Yıllardır birlikte görev yaptığımız çalışma arkadaşlarım, yardımcılar da var. Tabii ki bir gurur ve mutluluk yaşıyorum. Şampiyonluğun Çavuşbaşıspor camiasına hayırlı olmasını diliyorum. " diye konuştu.

Beykoz İlçesinde 2023-24 Sezonunda A Takım düzeyinde Şampiyonluk yaşayan ilk takım olan Çavuşbaşıspor'da başarılı bir sezon geçirdiklerine vurgu yapan Kamil Çolak, " Başta Kulüp Başkanımız Yaşar Şahin ve Yönetim Kurulu Üyeleri olmak üzere, futbolcu kardeşlerime, maddi manevi takımın yanında olan herkese teşekkür ediyorum. Bu benim 5.şampiyonluğum oldu. İnşallah ileriki sezonlarda da yeni eklemeler yapmak isterim " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder