7 Şubat 2024 Çarşamba

KAVACIKSPOR'DA TEPEBAĞ KÜLTÜR HAZIRLIKLARI DEVAM ETTİ


İstanbul Süper Amatör Lig 8.Grubunda ilk iki için iddialı takımlar arasında yer alan Kavacıkspor'da hafta sonunda deplasmanda oynanacak olan Tepebağ Kültürspor müsabakasının hazırlıkları devam etti.

Hafta boyunca yapılan antrenmanlarda karşılaşmanın öneminin altını ısrarla çizen Yeşil-Beyazlı ekibin Antrenörü Erdem Kodalak, alınacak galibiyetin ilk iki yolunda kendilerine müthiş bir avantaj olacağına dikkatleri çekti.




Kavacıkspor olarak çok genç bir kadro ile ligde mücadele ettiklerine vurgu yapan Kodalak, " Rakibimiz içinde çok zorlu ve puan almaları gereken bir maç hüviyetindeki karşılaşmada sabırla 3 puanı almanın hesaplarını yapacağız. Belki de sezonun en kritik maçı bu maçımız olacak. Ben futbolcularıma güveniyor ve inanıyorum ki Beykoz'a 3 puanla dönen taraf biz olacağız " şeklinde konuştu.




Kavacıkspor Başkan Yardımcısı Ulaş Atbaşı ise son oynadıkları Küçükayasofya maçını ikinci yarıdaki müthiş dönüşleri ile kazandıklarını hatırlatırken, " Artık telafisi olmayan haftalara girmiş durumdayız. Dolayısı ile düşme hattında yer alan belki de son umutlarını bu maça bağlamış bir rakip bizleri bekliyor olacak. Futbolcu kardeşlerim bu zorlu mücadeleden alınlarının akı ile ayrılacak yeteneklere de sahip " diye konuştu.




TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder