6 Şubat 2024 Salı

BEYKOZ İSHAKLISPOR'DA BŞK.YRD.SELİM ŞİMŞEK, " GALİBİYETLE DÖNMEK İSTİYORUZ "


TFF Bölgesel Amatör Lig 1.Grubunda Cuma günü deplasmanda Beylikdüzüspor'a konuk olacak olan Beykoz İshaklıspor'da zorlu müsabakanın hazırlıkları devam ediyor.

Bordo-Mavili ekipte Kulüp Başkan Yardımcısı Selim Şimşek Beylikdüzüspor ile yapacakları mücadeleden galip gelen tarafın kendileri olmasını beklediklerini ifade ederken, " Şu anda lideriz ve en yakın rakibimiz karşısında 2 puanlık bir avantajımız bulunmakta. Cuma günü zirve yarışına etki edecek çok önemli maçlar bulunmakta. ilk etapta biz 3 puan ile dönmek isterken diğer yandan da bu maçlardan gelecek sonuçlara dikkat kesileceğiz. " şeklinde konuştu.




TEK.DİR.AYDIN DURSUN, " ÜST DÜZEY BİR MAÇ BİZLERİ BEKLİYOR OLACAK " 


Öte yandan grupta haftanın maçı olarak nitelendirilen mücadele öncesinde bir açıklama da Teknik Direktör Aydın Dursun'dan gelirken deneyimli çalıştırıcı antrenmanlarda ortaya çıkan görüntülerin kendilerini favori kıldığına vurdu yaparken, " Her iki takım için de üst düzey bir mücadeleye sahaya yansıyacak gibi. Rakibimiz geçen hafta beklemedikleri bir mağlubiyetin muhatabı oldular. Beykoz'a mutlak surette puan ya da puanlar ile dönmek istiyoruz. Moral-motivasyon olarak da üst düzeydeyiz. " diye konuştu.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder