6 Şubat 2024 Salı

RÜZGARLIBAHÇESPOR KIZLARI SANEM YILMAZ İLE İLK GALİBİYETİN COŞKUSUNU YAŞIYOR


TFF Kadınlar Futbol 3.Liginde Beykoz İlçesini temsil eden Rüzgarlıbahçespor Takımında sezonun ilk galibiyetinin alınmasının neşe ve heyecanı hakim.



2023-24 Sezonunda çıkmış olduğu 3 maçın diğer ikisinden üzgün ayrılan Boğaziçi ekibinde Takım Antrenörlüğünü daha önce de takımda forma  giyen, kaptanlık yapan Sanem Yılmaz yapmakta.

Sanem Yılmaz hafta sonunda İstanbul Mesudiyespor ile oynadıkları ve 2-1 galibiyetleri ile tamamlanan müsabakaları sonrasında futbolcuları ile gurur duyduğunu ifade ederken, " Bilindiği üzere bu sezon çok genç yaş ortalamalı bir kadro ile lige girdik. Yıllarca takımının ideal 11'inde yer alan birçok kardeşimiz değişik takımlara transfer oldu. Yani bu sezon bizim için bir geçiş süreci anlamı taşımakta. Ben kulüp ilk kurulup lig maçlarına çıktığında da sabırlı olunursa başarının geleceğini ifade etmiştim. Nitekim Grup şampiyonluğu da yaşandı. Şimdi aynı sabırlı süreci bir kez daha istiyorum. Bu sezon kazanacağımız maçlar da olacak kaybedeceklerimiz de önemli olan belli bir tecrübe, deneyim kazanıp takıma bunu katabilmek." diye konuştu.




ANTRENÖR SANEM YILMAZ, " UMARIM BİR GÜN BİZİ FARK EDERLER " 

Beykoz İlçesinin ilk kadın futbolcularından olan Sanem Yılmaz 1990'lı yıllarda Gümüşsuyuspor Bayan Futbol Takımı ile başlayan kariyerinde yeni bir safhayı başlatmış durumda. " Bana ne zaman ihtiyaç duyulsa kulübümün yanında olacağım. Bu sezon için kenar yönetiminde görev yapmaktayım. Farklı bir heyecan yaşamaktayım, başta Bayram ve Fatma Taşkıranlar Başkanlarım olmak üzere güvenip, inanıp takımı teslim edenlere, maddi manevi her türlü katkıda bulunanlara çok teşekkür ediyorum. Tek üzüldüğüm konu yıllardır liglerde mücadele eden bir takım olmamıza karşın hala daha birilerinin bizi görmezden gelmeye devam etmeleri. Futbol sevdalısı bu genç kızlarımıza neden destek olunmaz inanın anlayabilmiş değilim. Umarım bir gün bizim de varlığından haberdar olurlar " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder