2 Nisan 2024 Salı

BOĞAZİÇİ 1907 SPOR'DAN BAŞKANLARI BULUŞTURAN BİR BEYKOZ İFTARI VARDI !


Mübarek Ramazan Ayı dolayısı ile gerçekleşen iftar programlarından birisinin adresi de İlçenin Amatör Spor Kulüplerinden Boğaziçi 1907 Spor'dan idi.

Anadoluhisarı'nda gerçekleşen iftar programında Beykoz Kulüpler Birliği Başkan ve Yöneticileri konuk edildi. Boğaziçi 1907 Spor Kulübü Başkanı Okan Yiğit'in ev sahipliğindeki programda orucun açılması sonrasında koyu bir futbol muhabbeti mekana yansıdı.




Programa Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir, Beykoz İlçesini TFF Bölgesel Amatör Ligde temsil eden Beykoz İshaklıspor Kulübü Başkanı Ali Cinel, Başkan Yardımcısı Selim Şimşek, Takım Teknik Direktörü Aydın Dursun, Anadoluhisarı İdmanyurduspor Başkanı İlker Güner, Beykoz Yenimahallespor Başkanı ve 31 Mart Seçimleri sonrasında Mahalle Muhtarı da seçilen Pehlivan Gündoğdu, Çubukluspor Kulübü Başkanı Coşkun Tosun, Eski Milli Futbolculardan Sercan Görgülü, Antrenör Yağızcan Görgülü,  Gümüşsuyuspor Onursal Başkanı Şeref Kurtuluş, Akbaba Spor Kulübü Başkanı ve Mahalle Muhtarı Yüksel Kılıç, Bisk Üyesi Mustafa Kaya katılım sağlayan isimler oldu.




Bu arada İftar programında bir de sürpriz an yaşanırken, Beykoz İlçesinin Duayen Kulüp Başkanlarından da olan Şeref Kurtuluş ve Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir'e Boğaziçi 1907 Spor Kulübü Başkanı Okan Yiğit tarafından üzerlerinde isimlerinin yazılı olduğu takım formaları taktim edildi.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder