4 Nisan 2024 Perşembe

ALAATTİN KÖSELER'DEN İLK KULÜP ZİYARETİ ANADOLUHİSARI İDMANYURDU'NA OLDU


31 Mart Yerel Seçimlerinden Beykoz Belediye Başkanı olarak çıkan Alaattin Köseler, ilçedeki ilk spor kulübü ziyaretini Beykoz'un Asırlık Çınarlarından Anadoluhisarı İdmanyurdu Spor Kulübüne yaptı.

Bu sezon Kuruluşunun 111.Yılını kutlayan ve geçmiş yıllardaki başarılı günlerine dönme niyetindeki Boğaziçi Kulübü yıllar önce yıkılan kulüp tesislerinin ardından sıkıntılı bir sürecin muhatabı olmuştu.

Yeşil-Sarılı camia Beykoz'un Yeni Belediye Başkanı Alaattin Köseler ile eski parlak günlerine geri döneceği değeri göreceği inancında. Bunun en büyük göstergesini ise Başkan Köseler'in daha mazbatasını almadan yapmış olduğu ziyaret.

Anadoluhisarı İdmanyurdu Spor Kulübü, Kulüp Sosyal Medya hesaplarından ziyarete ilişkin şu paylaşımda bulundu ;

Kuruluşumuzun 111. yılında bizleri ziyaret eden Sayın Alaattin Köseler başkanımıza teşekkürlerimizi iletmek isteriz. Bizler geçmişte çok zor günler yaşadık. Ancak yönetim Kurulu arkadaşlarımız ve halkımızla beraber yürüdüğümüz bu yolda güzel günlerinin geri döneceğine inancımız tamdır.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen seçim sonuçları neticesinde Beykoz Belediye Başkanı seçilen Sayın Alaattin Köseler ve heyeti, kulübümüzü ziyaret etti.

Başkanımız İlker Güner ve Yönetim Kurulu üyelerimizin de katılımıyla gerçekleşen bu değerli ziyarette, lise yıllarında kulübümüzde kürek çeken Sayın Alaattin Köseler, kulübümüzü yakından tanıyan bir isim olarak destek sözü verdi.
Sayın Alaattin Köseler’e Beykoz Belediye Başkanlığı görevinde üstün başarılar dileriz.

ERHA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder