23 Nisan 2024 Salı

KAVACIKSPOR 15 TEMMUZ ŞEHİTLER STADI 23 NİSAN FUTBOL ŞENLİĞİNE SAHNE OLDU


Beykoz İlçesinde özel günlerde yaptığı özel ve anlamlı turnuvalar ile adeta bir futbol şenliği yaşayan ve yaşatan Kavacıkspor 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını da boş geçirmedi.



Ev Sahibi Kavacıkspor dışında Kocaelispor, Sarıyer, Galatasaray, Selimiyespor, Kartal Bulvarspor, İstanbul Başakspor ve Bağlarbaşı takımlarının katılım sağladı.



2012 Yaş Grubuna dahil sporcuların çıktığı mücadele tribünlerden izlemeye gelenlerde de aynı heyecanı fazlası ile yaşattı. A ve B Gruplarında yapılan müsabakalar sonunda A Grubunu Kavacıkspor birinci, İstanbul Başakspor ikinci sırada tamamlarken B Grubunu Galatasaray ilk Selimiyespor ise ikinci sırada kapattı.

Daha sonra geçilen final etabı sonunda ev Sahibi Kavacıkspor Takımı Turnuvayı Şampiyon olarak kapattı.


ASIM ÖZDEMİR, " EMEĞİ GEÇENLERİ KUTLARIM "

Turnuvanın Şampiyon olan Takımı Kavacıkspor'a Şampiyonluk Kupasını Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir verdi. Kavacık Spor Kulübüne yapmış oldukları turnuva nedeniyle teşekkür eden Asım Özdemir, " Bilindiği üzere 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ülkemizde coşku ile kutlanmakta. Bu kapsamda Beykoz İlçemizin böylesine güzel ve anlamlı bir turnuvaya ev sahipliği yapması bizleri sevindirdi, gururlandırdı. Katılım sağlayan takım ve sporculara, onların heyecanlarına ortak olan ailelerine teşekkür ediyorum " dedi.

Bu arada turnuvaya katılan sporcular ve teknik kadrodaki isimlere ev sahibi Kavacık Spor Kulübünden çeşitli ikramlarda bulunuldu.

MURAT YILMAZ," GURUR VERİCİ BİR TURNUVA YAŞADIK "

23 Nisan Çocuk Şenliği Turnuvanın tamamlanması sonrasında görüşlerini açıklayan Kavacıkspor Kulübü Sportif Direktörü Murat Yılmaz, " 23 Nisan gibi anlamlı bir günde gerçekleştirdiğimiz turnuvamıza katılım sağlayan tüm kulüp ve sporculara teşekkür ederiz. Gerçekten de hem sahada bizlerin hem de tribünlerde maçları takip edenlerin keyif aldığı heyecanlı bir turnuva yaşandı. Bir birinden güçlü takımlar içinden Kavacıkspor takımımız şampiyonluğa ulaştı, bu bize ayrı bir gurur da yaşattı. " şeklinde konuştu.









TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder