15 Kasım 2018 Perşembe

AK PARTİ ADAY ADAYI MUHARREM ERGÜL BİSK ÜYELERİ İLE BULUŞTU

2019 Mart Ayında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde Adalet ve Kalınma Partisinden Beykoz Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Muharrem Ergül Gümüşsuyu Spor Kulübünde Beykoz Kulüpler Birliğinde yer alan Kulüp Temsilcileri ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Beykoz Belediye Başkanlık görevini ifa ederken Beykoz 1908 A.Ş. Futbol Takımının 100.Yılında yaşadığı Şampiyonlukta en büyük katkıyı sunan isim olan Ergül’ün gerçekleştirdiği toplantıda , o dönem Sarı-Siyahlı Kulüpte Yönetimde Görev yapan Coşkun Bülbül ve Birol Balıkçı’nın da olması dikkatlerden kaçmadı.
Gümüşsuyu Spor Kulübü Başkanı ve Beykoz Kulüpler Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Kurtuluş, kendi mahallelerinden bir isim olan Muharrem Ergül’ün görev yaptığı dönemde Kulüplerine yardımları olduğunu anımsatırken, ” Kendisinin ismini tesislerimize vermiştik. Muharrem Başkanımıza çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyoruz. Bugün Beykoz İlçemizin değerli spor kulüp temsilcileri ile hoş bir sohbet  ortamı yaşadık ” diye konuştu.
Adalet ve Kalkınma Partisi Beykoz Belediye Başkan Aday, Adayı Muharrem Ergül ise katılımlarından dolayı spor kulüplerinin temsilcilerine teşekkür ederken, yeniden seçilmesi durumunda Beykoz 1908 A.Ş. Takımının yeniden profesyonel liglere çıkacağını söyledi. Beykoz İlçesin Spor Kulüplerine her türlü yardımlarının olacağını da sözlerine ekleyen Ergül, İlçe Sporunun en üst seviyelere gelebilmesi için birçok projelerinin hayata geçirileceğini de beyan etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder