14 Kasım 2018 Çarşamba

BEYKOZ SEVDALISI, TRİBÜNLERİN GÜLAY ABLASI BEYKOZ BLD.BAŞKAN ADAY ADAYI


Beykoz 1908 A.Ş. Takımının maçlarının sıkı müdavimi olan Gülay Demirel, Cumhuriyet Halk Partisinden Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı olduktan sonra çalışmalarına devam etmekte.




Gülay Demirel, 2014 Yılında gerçekleşen Yerel Seçimlerin ardından Cumhuriyet Halk Partisinden Beykoz Belediye Meclisi Üyeliğine seçilmiş ve oldukça aktif bir çalışma süreci yaşamıştı. Demirel Kadın, Genç ve Eğitim-Öğretim camiası için projeleri ve önerileri ile dikkatleri çeken bir isim. 

Beykoz Eğitime Destek Derneğinin  ( BEDES ) Kurucuları arasında olan ve Başkanlığını da üstlenen Gülay Demirel kafasında şekillenen birçok projesi ile bilinmekte ve bunu hayata geçirebilmek için de Beykoz Belediye Başkanlık Görevi için aday, adaylarından biri olmak üzere başvurusunu yapmıştı.


Bu sezon Beykoz 1908 A.Ş. Takımın içeride dışarıda hiçbir maçını kaçırmayan Gülay Demirel maçlara sarı-siyahlı forma ile gitmekte, tezahüratlara da eşlik etmekte. Demirel, Belediye Başkanlığına seçilmesi durumunda Beykoz 1908 A.Ş. Takımının Profesyonel Liglere dönmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağını beyan etmiş durumda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder