15 Kasım 2018 Perşembe

MAZLUM ÇOKTİN'DEN OFD BEYKOZ ŞUBESİNE ZİYARET VAR


Ortaçesmespor Yönetimi Türkiye Omurilik Felclileri Beykoz Şubesine bir nezaket ziyaretinde bulundu. Kulüp Genel Kaptanı Serkan Çanur ve Teknik Sorumlu Çetin Nalbantoğlu'nun yanı sıra bu sezon Bordo-Beyazlı ekibe Maddi-Manevi büyük destek olan Kapalıçarşı'da bulunan Çoktin Döviz-Altın A.Ş. Sahibi Mazlum Çoktin'in de hazır bulunduğu ziyaret oldukça nezih bir ortama sahne oldu.


Kulüp Genel Kaptanı Serkan Çanur Bu sezon Ortaçesmespor Kulübünün en büyük destekçisi olan Kapalıçarşı da bulunan Çoktin Döviz ve Altın A.S.Sahibi İş Adamı Mazlum Çoktin'in Beykoz İlçesinde çeşitli kurum ve kuruluşlara ziyaretler gerçekleştirip ihtiyaçlarının giderilmesi yönünde bir talebini olduğunu söylerken, " Bu kapsamda ilk ziyaretimizi  Kulübümüze de komşu olan Türkiye Omurilik Felçlileri Beykoz Şubesine gerçekleştirdik. Buraya beraberinde getirdiğimiz tekerlekli Sandalyelerimizi teslim ettik. Bundan sonra da yanlarında olacağımızı beyan ettik. Öte yandan sadece OFD Beykoz Şubesi ile değil birçok kurum ve kuruluş ziyaretlerimiz de olacak " diye konuştu.




Mazlum Çoktin ise Beykoz İlçesinde Ortaçeşme Spor Kulübü vasıtası ile birçok güzel çalışmalara imza atacaklarını hatırlatırken, " Biz aile olarak daha öncede bu tür yardımlarda bulunmakta idik. Bizim için en önemli şey samimiyet. Ve biz bunu OFD Beykoz Şubesine yaptığımız ziyarette fazlası ile gördük. Bizim yapmış olduğumuz denizde damla misali bir yardım oldu. Ancak bu andan sonra da Sosyal Sorumluluk Projelerimiz ıle kamuoyunda ses getirmeye ve başka insanları da bu yönde teşvik etme yönünde gayret sarf edeceğiz " şeklinde konuştu.

ER-HA BEYKOZ HABER AJANSI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder