15 Kasım 2018 Perşembe

GÜMÜŞSUYUSPOR ARAPHANSPOR MAÇINA HAZIR


İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grubunda mücadele eden Gümüşsuyuspor, hafta sonunda Araphanspor!u konuk etmeye hazırlanıyor. Kamil Çolak Yönetimindeki Yeşil-Beyazlı ekip müsabakanın hazırlıkların devam etti. Beykoz ekibi üst üste yaşadığı puan kayıplarının ardından son haftalardaki çıkışı ile 3 maçta 7 puanı hanesine yazdırmayı başarmıştı.

Gümüşsuyuspor’da Takım Genel Kaptanlarından Mustafa Kurtuluş yapmış olduğu açıklamada  Araphanspor maçı ile galibiyet serilerine yeniden başlama niyetinde olduklarını söylerken, ” Her ne kadar rakibimiz grupta son sırada yer alan bir takım olsa da yıllar içindeki tecrübeler göstermiştir ki sürpriz sonuçlar da alınabilmekte. Bu sebeple takım olarak işimizi kesinlikle şansa bırakmayacağız, rehavet havasında girmeyeceğiz. Bu sezon taraftar gücümüzden fazla yararlanamadık bu sebeple Araphanspor maçınında arzuladığımız desteği görmek istiyoruz   ” diye konuştu.
Gümüşsuyuspor Kulüp Başkanı Şeref Kurtuluş ise takımları için artık kötü günlerin geride kaldığını anımsatırken, ” Tesislerimizde yenileme işleminin tamamlanması bizi oldukça rahatlattı. Aydınlatma sistemi sorunu da çözüldü mü önümüze daha rahat bakmaya başlayacağız. Takım olarak da iyi yoldayız Kamil Çolak Yönetimindeki kadromuz beklenen havayı yakaladı. Bundan sonraki maçlarımız için diyeceğimiz tek şey şu ki Allah sakatlık problemleri yaşatmasın. Çünkü bu sorun bizi fazlası ile etkilemişti” şeklinde konuştu.

ER-HA BEYKOZ HABER AJANSI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder