14 Kasım 2018 Çarşamba

BEYKOZ RİZELİLER DERNEĞİ MASTERLER, BEYKOZ AY YILDIZ MASTERLER OLDU

Beykoz İlçesinin son Masterler Takımı Beykoz Ayyıldız Masterler oldu…Ayyıldız Masterler Beykoz İlçesi Masterler Camiasında adı bilinen bir takım idi…
Beykoz Spor Kulübünün simgeleşen isimlerinden Kelle İbrahim adına gerçekleşen Masteler-Veteranlar Futbol Turnuvasının gedikli şampiyonlarından biri…yıllardır samimi, candan ve gerçekten de futbolu seven dostların oluşturduğu bir takım…
Geçene sene Masterler-Veteranlar Liglerine Beykoz Rizeliler Derneği Masterler Takımı olarak katılan, Antalya’daki Şampiyonada başarılı bir performans çizmeyi başarmıştı.
Kamil Çolak Yönetiminde aktif futbolculuk yaşantılarında yan yana oynamış isimlerden de oluşan Beykoz Ayyıldız Masterler Takımı Kelle İbrahim adına düzenlenen futbol turnuvasında katıldığı 4 turnuvada 2013 – 2015 – 2016 – 2017 senelerinde şampiyonluk yaşayarak efsane takım olarak bilinmekte.
Ayyıldız takımı bundan sonraki müsabakalarına Beykoz Ayyıldız Masterler ismiyle katılacaktır. Yeni ismin belirlenmesinin ardından açıklamalarda bulunan Kamil Çolak, ” Arkadaşlarımızla aldığımız kararı kamuoyu ile paylaşmak istedik. Bu karar hepimiz için hayırlı-uğurlu olsun diyoruz. Çok uzun yıllar öncesine rastlayan dostluklarımızı farklı bir isim ile netleştirmek istedik. Bundan sonra da ilçe sporuna Masterler-Veteranlar Camiasında katkıda bulunmaya devam edeceğiz. ” diye konuştu.

ER-HA BEYKOZ HABER AJANSI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder