15 Kasım 2018 Perşembe

AK PARTİ ADAY ADAYI REMZİ ŞEN İLÇE YEREL BASINI İLE BULUŞTU


2019 Mart Ayında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde değişik partilerden aday adaylıklarını açıklayan isimlerin ilçe yerel basın temsilcileri ile toplantıları devam ediyor.




Adalet ve Kalınma Partisinden Beykoz Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurunda bulunan isimlerden Kasder ( Kastamonulular Derneği ) Genel Başkanı Remiz Şen Likoz Cafe'de İlçe Yerel Basın Temsilcisi olan isimler ile kahvaltılı bir sohbet toplantısında buluştu.

Toplantıda çeşitli konularda yöneltilen sorulara içtenlikle cevap veren Remzi Şen ER-HA Beykoz Haber Ajansı adına sorulan göreve gelmesi halinde ilçe gençliği ve sporu için ne tür projeleri olduğu ve de özellikle Beykoz 1908 A.Ş. Takımının hak ettiği konuma gelebilmesi için neler yapabileceği yönündeki soruya, " Bu konuda ciddi çalışmalarımız olacak. İlçe Sporunun genel durumu ile ekibimizde yer alan Serkan Sözer'in hazırladığı ciddi bir çalışma var. Beykoz 1908 Takımı uzun yıllar 1.Ligde oynamış Trük sor tarihinin ilk kurulan kulüpleri olması sebebi ile hak ettiği yerde maalesef değil. Onu mutlak surette Profesyonel liglere taşımak isteriz. Bu konuda önümüzde diğer kulüplerde de uygulanmış sistemler var, mesela bir Kasımpaşa örneği var. Bu konuda ulaşılabilecek çok yer olduğu düşüncesindeyim. Tabii ki sadece Beykoz 1908 Kulübü için değil ilçedeki tüm spor kulüpleri için de çalışmalarımız olacak. Konuşmamın ilk bölümünde de ifade ettiğim gibi Beykoz'u bir Spor, Kültür, Turizm ve Eğitim kenti haline getirme düşüncesindeyiz. Bunun içindeki spor kısmını da önemsiyoruz. " diye konuştu.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder