14 Ocak 2019 Pazartesi

BİR BAŞARI HABERİ DE CELAL ARAS AND.LİSESİ MASA TENİS TAKIMI İLE YAŞADIK


Beykoz Celal Aras Anadolu Lisesi Masa Tenisi takımı İstanbul Şampiyonu olarak Kastamonu da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında İstanbul İlimizi ve Beykoz ilçemizi temsil edecek. 


Bu süreçte spora ve sporcuya her daim maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Beykoz Kaymakamımız Sayın Ahmet Katırcıyı sporcularımız, Okul Müdürümüz Sayın Bekir Sıtkı Terzi ve Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz ile ziyaret ederek teşekkürlerimizi 
ilettik

Başarılı okul takımının sporcu öğrencileri şu isimlerden oluşmakta ...Muhammed Taha KAYA , Emrullah GÖKBULUT, Duhan KAYA, Semih YILMAZ

Celal Aras Anadolu Lisesi Öğretmenlerinden ve spor takımlar antrenörlerinden Ercan Çetin ERHA Beykoz'a yaptığı açıklamada, " Yarın sabah ( Salı ) saat 08:00 de Kastamonu'ya hareket ediyoruz. Türkiye Finalleri 16 ocak ile 18 ocak tarihlerinde 3 gün devam edecek. Takımımıza ve sporcularımıza güveniyoruz. İnşallah Beykoz'a güzle bir sonuç ile döneceğiz. Bizlere bu süreçte yardımlarda bulunan destek mesajı ileten, başarılar dileyen herkese teşekkürlerimizi iletmek isteriz " diye konuştu.

Kavacık'da bulunan Celal Aras Anadolu Lisesi Takımının Öğretmen Antrenörleri Fatih Hayırcı ve Ercan Çetin'in yanı sıra Okul Müdür Yardımcısı Murat Kaplan, Beykoz lçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Bülent Küçük ile birlikte Beykoz Kaymakamlığına yapılan ziyarette hazır bulunan isimler idi.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder