15 Ocak 2019 Salı

KAVACIKSPOR'UN BAŞKAN ÇELİKBİLEK'DEN RİCASI VAR

2018-19 Sezonunda İstanbul Süper Amatör liglerine 6 takım ile katılım sağlayan Beykoz ilçesinden , artık son 3 haftaya girildiğinde şampiyonluk iddiası olan tek takımımız kalmış durumda…Kavacıkspor

Yeşil-Beyazlı camianın takımı Şampiyon olabilmek için hafta sonunda oynayacağı Piyalepaşaspor maçından bir beraberlik çıkarsa bile yeterli olacak. Tabii ki bu başarı gelirken, her yer süt-liman değildi, maddi-manevi rahat bir takım görüntüsü yoktu…bu sebeple şampiyonluk dolayısı ile Bölgesel Lig yolunda müthiş para harcayan kulüpler arasında mütevazi bütçesi ve de kadrosu ile çok farklı bir yer , saygı duyulan bir takım hüviyeti ortaya çıktı.
Dedik ya bu süreç kolay olmadı…geçen sezon çok ama çok uzun uğraşlar sonunda çalmadık kapı, gidilmedik resmi-özel makam kalmadan çamur-toz-toprak sahalarından kurtulup yemyeşil, tertemiz bir sahaya kavuşulmuştu.
Kavacıkspor’da saha zemininde sorun çözüme kavuştuktan sonra bu kez ikinci zorlu bir süreç başlayacaktı…o da kulüp binalarının yıkılıp yerine yenisinin yapımı. Bu iş de hiç kolay olmadı, verilen sözlerin ardından yıkımı yapılan bina tabiri caizse tuzla-buz, yerle bir edilip indirilirken Yeşil-Beyazlı futbolcular getirilen konteynır içinde soyunup-girilip antrenmanlara çıkabildi…
O daracık alana 15-20 futbolcu sırası ile yetebildiği kadar girip-çıkıp antrenmanlara hazırlanabildi. Bütün malzemeler de içinde olması sebebi ile bina inşası sürerken özel güvenlik bekledi o metal yapıyı.
Gelinen noktada yeni bir bina ortaya çıktı, daha kullanışlı bir alan, ve tertemiz özel bölmeler ortaya çıktı…ancak nedense bu aşamadan sonra Beykoz Belediyesinin yardımı ile yapılan binada bir duraklama süreci başladı…özellikle de çatının da olmaması nedeni ile orada yağmur-kar biriken sular, zaten konumu itibarı ile sürekli rüzgar alan bir yer olması nedeni ile duvarlara sert vuran yağmur taneleri içeri sızarak o yepyeni binanın odalarında rutubetlenme ile birlikte küf kokulu bir ortama neden oldu.
Binanın acilen elektrik, su ve doğalgaz sitemimin aktif hale getirilmesi şart, şu an yaptıkları taşıma suyla değirmen döndürmek…Kavacıkspor’un elinde küçük bir Halı Sahaları mevcut ancak zaten çok geniş bir futbolcu ordusuna sahipler ki zaten onların antrenmanlarına ayrılmakta büyük bir zaman. Hafta sonları ise her zaman futbol okulu olsun değişik yaş grup takımları olsun sabahtan-akçama değin hazırlık maçları da oynanmakta. Bu yönü ile de yıllık bazda ilçede en fazla maç yapan ki bu ister resmi ister hazırlık-özel maç olsun ilk sıradaki takım Kavacıkspor…
Kavacıkspor’da her biri görev ve sorumluluk alanın fazlası ile yerine getiren, bir yönetim kuruluna sahip. Kulüp Başkanı Suat Yıldız, yaptığı özel açıklamada bizim de bizzat yakından şahitlik ettiğimiz yaşanmışlıkları bir kez daha aktarırken, “ Beykoz Belediye Başkanlığımızdan isteğimiz yaptıkları kulüp binasının diğer ihtiyaçlarının ki bunlar aciliyet arz etmekte biran önce tamamlanması Gerek Başkanımız Yücel Çelikbilek’i gerekse de Ak Parti Başkan Adayı Murat Aydın’ı bu hafta sonundaki şampiyonluk maçımızda yanımızda görmeyi çok istiyoruz. Bunu şu anda Beykoz İlçesinde A Takımlar düzeyinde en başarılı spor kulübünün başkanı olarak özellikle rica ediyor, istiyoruz. Üzüldüğümüz nokta o ki yarıda kalan çalışmalar neden ile binamızda yıpranmalar, rutubetlenmeler dökülmeler başladı. Özellikle elektrik işinin biran önce çözülmesi gerekli. Belediye Başkanımızın kulübümüze katkılarını, yaptıklarını kesinlikle unutamayız, göz ardı edemeyiz. Cumartesi günü kendilerini ağırlayıp hem yaşayacağımız şampiyonluk sevincimize kendilerini de ortak, hem de bina içindeki sıkıntıları bizzat yerinde göstermek istiyoruz. “ diye konuştu.
Kavacıkspor hüzünlü bir heyecan yaşamakta, tek dilekleri şampiyonluklardan da öte kurumsal yapıyı oturtabilmek… bunun için de fiziki anlamda da yeterliliğe ulaşmaları şart…bunun için de acilen yeni yapılan kulüp binalarındaki eksiklerin acilen tamamlanması gerekmekte. Onlar kendi sorumluluk ve yapabileceklerini yapma niyetinde ancak resmi işlemler ve talepler ile desteklenmesi gereken çalışmalar da yapılmak zorunda ve bunun da adresi belli Beykoz Belediyesi…
Başkan Suat Yıldız açıklamalarının son bölümünde ise Kulüp Binası odaklı bir görüş bildiriminde bulunduğunu söylerken, “ Yanlış anlama olmasın, bizler ilçemizdeki tüm spor kulüplerimizin, sivil toplum kuruluşlarının ve de siyasi partilerin temsilcileri ile Belediye Başkan Adaylarını da Cumartesi günü yanımızda görme arzusundayız. Kulübümüze bu süreçte katkıları olan herkesi Kulüp Binamızın açılışında onura edeceğiz. Yapılanları kesinlikle unutamayız, şu an aciliyet gereken bir konu olduğu için Sayın Belediye Başkanımızın şahsında ona özel bir talepte bulunma gereğini hissettik “ şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder