14 Ocak 2019 Pazartesi

SAADET PARTİSİ ADAYI MUHARREM KAŞITOĞLU HIZLI BİR BAŞLANGIÇ YAPTI


Saadet Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Muharrem Kaşıtoğlu adaylık isminin netleşmesi ile birlikte hızlı bir çalışma süreci başlattı.

Beykoz İlçesi Sosyal Medyasında isminin açıklanmasından sonra bazı kesimlerin eleştirilerinin de muhatabı olan ancak bunlara takılıp kalmadan bir biri ardından etkinliklerde bulunan Kaşıtoğlu, Beykoz Belediye Başkan Yardımcılığı yaptığı dönemde kendisine olan büyük teveccühün karşılığını bu seçimlerde fazlası ile alma niyetinde görünüyor.



Seçimlerin kilit ismi olarak gösterilen Muharrem Kaşıtoğlu, Yenimahalledeki Salon Toplantısının ardından TV 5 Kanalında Canlı Yayın Konuğu olarak kamuoyunun merak ettiği konulara değinmişti. Seçim propaganda süresince ilçe kamuoyunun dikkatini fazlası ile çekecek mesajlar vermesi beklenen Kaşıtoğlu, Belediye Başkan Yardımcılığı dönemdeki yaptıklarının yapacaklarının da bir teminatı olduğunu ifade ederken, " Beykoz'un 3300 sokağını bilen bir insanım...Beykoz Sevdamı anlatmaya gerek yok...iki kitap ile bunu yarınlara da taşımanın mutluluğunu yaşamaktayım..." dedi. 

Kaşıtoğlu bir başka katıldığı programda ise Adalet ve Kalınma Partisinin Adayı Murat Aydın'a atıfta bulunurken, " Sokaklarda, Beykoz'da karşılığı olmayan bir aday ile şartlar ne olursa olsun bir sonuç alınması mümkün olamaz. Yerel seçimler yerel adaylar ile yapılmalı, yerelin temeli yerinden yönetimdir. Yerinde Yönetim ise yerli adayla yapılırsa karşılık bulur " diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder