18 Ocak 2019 Cuma

ÖZEL BİLGİ AĞACI ANAOKULUNDA İLK KARNE HEYECANI VARDI

Ülke genelinde 2018-19 Eğitim-Öğretim Döneminde Yarı Yıl Tatili alınan karneler ile başlarken, şüphesiz en heyecanlı anlar yine ana okullarında yaşandı.
Beykoz İlçesinde kuruluşunun ardında ilk yarı yıl tatili yaşayan ve de yaşatan Anaokulu olan Bilgi Ağacı Anaokulunda özel bir karne programı vardı. Anne ve Babalarının yanında en güzel ve de özel elbiseleri ile ilk karne heyecanı yaşayan minikler yaptıkları muziplikler ile de törende renkli ve bol kahkahalı anlar da yaşatmadı değil.
ERHA BEYKOZ  Olarak Okul Sahibi Değerli dostumuz Ercan Acar’dan gelen davet üzerine Bilgi Ağacı Anaokulunda idik. Okulda ilk eğitimlerini alan miniklerin heyecanlarını yerinde gözlemledik.
Spor Camiasından tanınan ve hale Beykoz Kartalları Spor Kulübü Başkanlığının yanında, Beşiktaş Beykoz Futbol Okulu ile tam 13 yıldır hizmet vermekte olan Ercan Acar, atılmış olduğu yeni sektörde bir hayli mesafe almış görüldü. Dört Dörtlük bir Eğitim Kurumu ortaya çıkaran Acar, yaşadığı zorlu süreci anlatırken bu tür bir kurumun hizmete girmesinin hiç de kolay olmadı konusunda bilgi sahibi olduk.
Çok katı ve yüzde yüz yapılması gereken , kimi ayarlarda santimlik mesafe kısalıkları nedeni ile bile onayda yapılan gecikmeler Ercan Hocayı yıldırmamış, o yaptığı işi çok sevmekte ve nasıl ki yıllarca Türk Futboluna Profesyonel anlamda yetiştirdiği  futbolcuların yanında şimdi dört dörtlük bir ilk eğitimi almış minikler de ortaya çıkarma heyecanında.
Bilgi Ağacı Anaokulu bünyesinde 21 kişilik bir ekip görev yapmakta. Milli Eğitime bağlı resmi bir okul hüviyeti ile fiziki şartları gereği 59 kişilik bir öğrenci kadrosu bulunan Anaokulunda 8-9 kişilik bir kontenjan boş bulunmakta. 3, 4 ve 5 yaş gruplarını içeren 10-12 kişilik sınıfların her birinde kanunlarda belirtilen özellikler sahip 2 öğretmen görev yapmakta. 3 Yaş Grubunda yoğunluk nedeni ile 2 Şube yer almakta, 4 ve 5 Yaş Grupları ise tek sınıftan oluşmakta.
Bilgi Ağacı Anaokulu 600 Metrekarelik Bahçesi ile özellikle İlkbahar-Yaz Döneminde müthiş bir avantaja da sahip bulunmakta. Bahçede tüm sportif ve eğlencelik faaliyetleri için yeterince uygunluk var. Uzman Antrenörler yönetiminde gerçekleşen sportif faaliyetler minikler için neşeli mi neşeli anları da beraberinde getirmiş.
Bilgi Ağacı Anaokulunda kadrolu işinin ehli öğretmenlerin yanında bölgede bulunan Medipol Üniversitesinde Okul Öncesi Öğretmenlik Bölümünde Eğitim-Öğretim hayatı devam eden 8 kişilik Stajyer Öğretmen’de belirli günlerde katkı sunmakta.
Bilgi Ağacı Anaokulunda, İngilizce, Görsel Sanatlar, Müzik ve Drama, Fen Deneyleri, Matematik, Okul Öncesi Eğitimi, Profesyonel Antrenörler Eşliğinde Spor Ve Jimnastik Dersi, Resim ve Yaratıcılık, Sosyal Etkinlikler, Ekolojik Bahçe Çalışması gibi etkinlikler bulunmakta.
Bilgi Ağacı Anaokulu Amacımız : Çocuklarımızın sevgi dolu bir ortamda uzman eğitimciler eşliğinde bedensel, zihinsel ve sosyal yönden sağlıklı gelişimlerini sağlamak ve onları hayatta başarılı olabilecekleri psikolojik ve sosyal düzeye getirmektir.
Bilgi Ağacı Anaokulu : Kavacık Mahallesi Özgür Caddesi No. 11’de faaliyetlerine devam etmekte. İletişim Numarası ise 0216.693.07.67, 0532 488.21.80, 0536.591.75.10
Facebook / Bilgi Ağaci
İnstgram / ozelbilgiagaci

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder