14 Ocak 2019 Pazartesi

TFF MERAL CELAL ARAS SPOR LİSESİ BEYKOZ'A BİR ONUR DAHA YAŞATTI

2018-19 Eğtim-Öğretim Dönemi Okullararası Sportif yarışmalarda sıra futbol dalında idi. Geçen senenin Türkiye Şampiyonu unvanlı Beykoz İlçemiz Eğitim kurumlarından TFF Meral-Celal Aras Spor Lisesi Futbol takımı İstanbul etabın başarı ile geçtikten sonra bu kez Türkiye Şampiyonası Grup maçları için Çanakkale'de idi.

İzmir Temsilcisi Buca Atatürk Lisesi ile karşı karşıya gelen Murat Karakartal Yönetimindeki ekibimiz güzel bir maç neticesinde maçtan 2-0’lık galibiyet ile ayrılan taraf oldu. TFF Meral-Celal Aras Spor Lisesi Takımı karşılaşmaya Kalede  1 Ramazan 2 Berkay 3 Melih 4 Doğukan 5 Fatih 6 Gökhan 7 Aykut 8 Fatih Kaynak 9 Mert 10 Batuhan 11 Erkan’dan oluşan bir kadro ile çıktı. İlk karşılaşmanın golcüleri ise  15.Dakikadaki golü ile Doğukan ile ikinci yarıda 50.dakikada rakip fileleri havalandıran Batuhan idi.
TFF Meral-Celal Aras Spor Lisesi Takımı İkinci maçında Yalova Lisesi ile mücadeleye çıkarken güzel bir oyun neticesinde sahadan 7-0 gibi farklı bir netice ile ayrıldı. Bu müsabakada oynayan isimler ise  1. Ramazan 2. Berkay 3. Melih 4. Doğukan 5. Fatih (14 Alper) 6,Gökhan (16 Göktan) 7. Aykut (17 Serhat) 8.Fatih Kaynak 9.Mert (13. Emirhan) 10 Batuhan(15.Muhammed Ali) 11.Erkan  idi.
Murat Karakartal’ın öğrecnilerinin kaydettiği goller ise şu isimlerden idi… Doğukan Aykut(2) Serhat Fatih Mert Yılmaz Muhammed Ali
Başarılı temsilcimizde üçüncü maçta rakip ev sahibi olan kentten bir takım idi…Çanakkale Lisesi  karşısında da sahadan farklı 8-0 gibi bir skor ile ayrılan taraf TFF Meral-Celal Aras Spor Lisesi Takımı olurken maçta şu isimlerden kurulu kadro ile mücadele edildi…1.Hasan 2.Berkay 3. Melih  4. Doğukan 5. Alper 6.Gökhan (16 Emirhan) 7.Aykut(13 Muhammed Ali) 8.Fatih(15 Göktan) 9.Mert 10.Serhat 11 Erkan (14 Yakup)
Beykoz ilçemizin gururu olan temsilcimizde kaydedilen gollerde imzası olan isimler ise Berkay, Aykut,  Serhat,  Emirhan,  Mert Yılmaz(2) Muhammed Ali ve Göktan idi.
TFF Meral Celal Aras Spor Lisesi Futbol Takımı Kafilesinde Okul Müdürü Candar Keskin, Takım İdari Sorumlusu olarak Gültekin Kalaycıoğlu ve Takım Teknik Sorumlusu Murat Karakartal ile futbolculardan oluşmaktaydı. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder