27 Mayıs 2019 Pazartesi

BAŞKAN MURAT AYDIN SAHURDA OKUL MÜDÜRLERİNİ KONUK ETTİ


Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, ilçedeki okulların müdürlerini sahurda ağırladı. Beytaş Teras Kafe’de yapılan sahur buluşmasına Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay ve ilçedeki okulların müdürleri katıldı.

Başkan Murat Aydın ilçeye değer katan, okullarda eğitimin daha kaliteli ve başarılı bir yapıya kavuşması için yapılacak yatırım ve hizmetlere hep birlikte katkı sunacaklarını vurguladı.
Toplantıda eğitime,  okullara yapılacak destek ve projelerle ilgili karşılıklı istişarelerde bulundu.
Başkan Murat Aydın, Beykoz’un geleceğine kıymet katan öğretmenlerle birlikte ilçenin aydınlık yarınları gençlerin başarılarına katkı sunacak proje ve programlarda her daim yanlarında olacaklarını belirtti. Ardından okullara Beykoz’da yapılması planlanan projelerle ilgili fikirler paylaşıldı. Başkan Aydın, bu yıl da okulların boya ve badana işlerinin belediye tarafından yapılacağının müjdesini verdi.
Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay, kendilerini sahurda ağırlayan Başkan Murat Aydın’a okullara, eğitime verdiği önem ve vereceği katkılar içintüm idareciler adına teşekkür etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder