26 Mayıs 2019 Pazar

BEYKOZ BELEDİYSPOR'DAN MİLLİ TAKIMLARA ÇIKARMA VAR!

THF Erkekler Hentbol Süper Liginde mücadele eden ve ligin başarılı takımları arasında yer alan Beykoz Belediyespor'da 2018-19 Sezonunun tamamlanmasının ardından tam anlamı ile milli heyecan yaşanmakta.


Takım kaptanlarından olan ve yeni sezonda da Boğaziçi ekibi ile anlaşmaya varan Çağlayan Öztürk, 2020 Avrupa Hentbol Şampiyonası maçları için A Milli Takım Kampına dahil oldu.

Öte yandan 2-7 Temmuz Tarihleri arasında Polonya'da gerçekleşecek Avrupa Plaj Hentbol Şampiyonası için Beykoz Belediyespor Takımından Antrenör, sporcu ve masör olmak üzer birçok isim de yer almakta.

5 Haziran'da başlayacak olan Kampa Beykoz Belediyespor Takımında Yardımcı Antrenör olarak da görev yapan Milli Antrenör Akın Yenigün'ün yanı sıra sporculardan Ozan Erdoğan, Yakup Yaşar simsar, Ümit Kırkayak, yeni sezon kadrosu için transfer edilen kaleci Mehmet Emre ve sezon sonunda takıma veda eden Kaleci Kayhan Akat'ın yanı sıra Takım Masörü Enis Gözümoğlu'da katılacak.

Beykoz Belediyespor Kulübünde Sportif Direktör olarak da görevi bulunan Takım Yardımcı Antrenörü Akın Yenigün yaptığı açıklamada, " Gerçekten de Beykoz Belediyespor Kulübü olarak Milli Takımlara davet edilen sporcularımız ile gurur duyuyoruz. Bu da doğru yolda olduğumuzun da bir göstergesi. Kaptanımız Çağlayan Öztürk A Takım ile mücadeleye çıkacak iken bizler de Plaj Hentbolunda Polonya da
kuma çıkacağız. Hazırlıklarımız bayram sonrasında başlıyor. Kadroda kulübümüzden birçok ismin bulunması oldukça anlamlı. İnşallah Avrupa Şampiyonasından güzle bir netice ile döneceğiz" şeklinde konuştu.

Beykoz Belediyespor Kulüp Başkanı Salim Öztürk ise Kulüp olarak büyük bir gurur, mutluluk ve heyecan yaşadıklarına dikkate çekerken, " Sporcularımızın yanı sıra takım yardımcı antrenörümüz ve takım masörümüzün de Milli Takımlara çağrılması Kulüp olarak da kurumsallaşmayı başardığımız anlamı taşımakta. Gerek A Milli Hentbol Milli Takımımıza gerekse de Plaj A Milli Hentbol Takımımıza Avrupa Şampiyonası maçlarında başarılar diliyorum " diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder