26 Mayıs 2019 Pazar

BEYKOZ SPOR KULÜBÜ KONGRESİNDE GELENEK DEĞİŞMEDİ...

Kavacık Park Inn By Radisson Oteli Atlas Balo Salonunda gerçekleşen kongrede Zeki Aksu yeniden kulüp başkanlığına seçildi.


Beykoz Spor Kulübü Derneği’nin kongresine; Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye Amatör Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Düşmez, AK Parti Beykoz Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Güzeci, BİSK Başkanı Asım Özdemir, Akbaba Muhtarı Yüksel Kılıç, KAS-DER Beykoz Başkanı Süleyman Çalık, Giresunlular Derneği Başkanı Ali Bilir, 31 Mart seçimleri CHP Beykoz Belediye Başkan adayı Coşkun Tosun ve kongre üyeleri katıldı.


Ali Bilir’in Divan Başkanlığını yaptığı toplantıda gerekli çoğunluk sağlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’ndan sonra raporlar okundu, oylamaya sunuldu.

“Bugün Beykoz’u yükseltme günü”

Kulüp Başkanı Zeki Aksu, “Bugün Büyük Beykoz’u yükseltme, yüceltme günüdür. 111 yıllık tarihi kulübümüzü yükseltmek için mücadelemiz devam edecektir. Stadımızın yapımında emeği olan başta geçmiş dönem Belediye Başkanımız Sayın Yücel Çelikbilek’e teşekkür ediyoruz. Uzun yıllar kullandığımız tarihi binamızı yeniden kazandırılmasını, hangi siyasi görüş olursa olsun istiyoruz, talep ediyoruz.  Beykoz Belediye Başkanımız Sayın Murat Aydın döneminde geçmiş parlak dönemimize yeniden kavuşacağımıza inanıyorum” dedi.
Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Düşmez,  Beykoz anılarını, çocukluğunu ve Beykoz spor’da top koşturduğu tarihleri anlattı.  Düşmez tarihi Beykoz spor binası için, “Beykoz Spor Kulübü ağırlıklı ve Beykoz’daki bütün kulüplerin kullanacağı bir bina olmasını istedim ve isterim. Bu anlamda, Beykoz birlik ve beraberlik içinde olmalıdır” dedi.
Dilek ve temenni konuşmalarından sonra tek aday Zeki Aksu açık oylamayla yeniden Beykoz Spor Kulübü Derneği Başkanı seçildi.
Yönetim Kurulu Asil:
Muhammed Talha Enis,
Gökhan Karagöz,
Ergin Tüfekçi,
Ayşe Coşkun,
Salih Dursun,
Seyfullah Ağasakal,
Sedat Ali Emanet,
Alaattin Kılıç (Ali oğlu),
Mehmet Bilir,
Burhan Kırışman,
Mustafa Atilla Sipahioğlu,
Hamza Koçal,
Mesut Ekici
Mustafa Yarımbaş.
Denetleme Kurulu Asil:
Yılmaz Güzeci,
Av. Kemal Kaya
Safter Eroğlu.
İstanbul Amatör Kulupleri Federasyonu Delegesi:
Zeki Aksu,
Cüneyt Pulant
Eser Öktem.

NOT : Sağlık problemlerimiz dolayısı ile katılamadığımız Beykoz Spor Kulübü Kogresi ile ilgili haberi Dost Beykoz Sitesinden alıntı yaptık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder