27 Mayıs 2019 Pazartesi

KANLICASPOR'UN MİNİK HENTBOLCULARI İSTANBUL 3.OLDU




Ve Kanlıcaspor Hnetbol Sporuna yapmış olduğu yatırımın karşılığını kulüp tarihine geçen bir not ile taçlandırdı. Salim Sefer Yönetiminde sıkı bir antrenman programı yaşayan Kırmızı-Beyazlı ekip Minik Hentbol Takımı ile İstanbul 3.olarak camiasına güzel bir hediye vermiş oldu.

Beykoz İlçesinin ilk kurulan spor kulüpleri arasında yer alan Kanlıcaspor, Başkanlığına Ali Esat Yaşar'ın gelmesinin ardından futbol dışındaki branşlarda da faaliyetlerine başlamış idi. 

Özellikle de yıllardır kullanılan Tekke Mevkiindeki Tesislerinin uzun yılların ardından hizmete girmesi ve tesiste Hentbol Sahasının da bulunmasının ardından bu spor dalına büyük ilgi olmuştu.

Beykoz ekibinin Kulüp Başkanının aynı zamanda Beykoz Belediyespor Kulübünde Hentbol Şubesi Başkanı olması bu kulüp ile Kanlıca Spor Kulübü arasında sportif anlamda ciddi bir işbirliğini de getirmişti.

Başkan Yaşar gelen bu başarının ardından yapmış oluğu paylaşımda şu ifadelere yer verdi, " Minik hentbolcularımız bu gün oynadıkları final grubu maçında Marmara Üniversitesi takımını 15-14 yenerek İstanbul 3.cülüğünü kazandı.Tebrikler oyuncularımıza ve antrenörümüze. "

Başkan Yaşar, Hentbol Sporunda ciddi bir çalışma içerisinde olduklarına dikkatleri çekerken özellikle Yaz Döneminde bünyelerine birçok yeni sporcuların dahil olacağı spor okullarına yoğun bir ilgi beklediğini ifade etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder