27 Mayıs 2019 Pazartesi

MEYDAN İFTARI BEYKOZ MERKEZDE KURULDU


Beykozlular Ramazan Ayı’nın bereketini ve sevincini sokak ve meydan iftarlarında paylaşmaya devam ediyor. Beykoz Meydanı’nı dolduran ilçe sakinleri, iftarda aileleri ve komşularıyla birlikte oruç açtı.

Beykoz Meydanı’nda düzenlenen 3000 kişilik iftar sofrasında Aile Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç, meclis üyeleri, başkan yardımcılarıve ilçe sakinleri bir araya geldi.
Beykoz Merkez Mahallesi Meydanı’nı ve sahili dolduran vatandaşlar ‘Gönülden Gönüle İftar Buluşmaları’ konseptiyle ney ve kanun musikisi, Kur’an-ı Kerim tilavetini dinleyerek iftarı bekledi.
İftar sofrasında sıcak ilgiyle karşılanan Aile Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Başkan Murat Aydın ve beraberindekiler, tek tek iftar masalarını dolaşarakBeykozlularla sohbet etti.
Aile Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk: Devrim niteliğinde hizmetler gerçekleştirmeye devam ediyoruz.”
Oruçların açılmasının ardından kürsüye davet edilen Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını getirdiğini belirterek, “Kur’an, rahmet ve mağfiret ayı olanRamazan geleneğini en iyi yansıtan, demokrasimizin şehri İstanbul’dayız. Siz değerli Beykozlularla buluşmaktan dolayı çok memnunum. Aile ve sosyal politikalar alanında devrim niteliğinde hizmetler gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Bakımı, hizmeti, yarım milyonu aşkın engelli ve yaşlısının evine götüren bir sosyal devlete sahibiz. 128 bin çocuğumuza Sosyal ve Ekonomik Destek Programı’mızdan yararlandırıyoruz. Hamdolsun Türkiye büyüyor, gelişiyorGençlerimiz için de Haziran’da üniversite öğrencilerimizin, yaz boyunca geçici süreyle çalışabilecekleri Sosyal Çalışma Programı’mızı başlatıyoruz. Böylece topluma faydalı hizmetlerde bulunurken, cep harçlıklarına katkı da sağlayacaklar. Biz Asım’ın, Fatih’lerin nesli gençlerimize her daim güvendik ve güvenmeye devam edeceğiz.” dedi.
Başkan Murat Aydın: “Beykoz’da yaşamı daha güzel kılma, Beykozluların mutluluğunu artırmak adına daha çok çalışacağız”
Başkan Murat Aydın: “Beykoz’un On Çeşmeleriyle, camisiyle tarih kokan Merkez Meydanı’nda sizlerle buluşmaktan mutluyuz. Siz değerli hemşerilerimizin yoğun katılımıyla dolan Beykoz Meydanı paylaşmanın ve kardeşliğin huzuruna şahitlik etti. Beykoz’da yaşamı daha güzel kılma, Beykozluların mutluluğunu artırmak adına daha çok çalışacağız. Rabbimeksikliklerinizi göstermesin. Sayın Bakanımıza ve sizlere katılımınızdan dolayıçok teşekkür ediyorum”dedi.
Bakan Zehra Zümrüt Selçuk veBaşkan Murat Aydın, iftar sonrasında Beykoz esnafını selamlayarak onlarla sohbet etti, ardından 2017’de şehit düşen Uzman Onbaşı Kemal Zeren’in ailesini ziyaret etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder