29 Temmuz 2019 Pazartesi

BEYKOZ BLD.SPOR HENTBOL'DA YENİ SEZON İÇİN TOPLANDI

Türkiye Erkekler Hentbol Süper Liginde mücadele eden Beykoz Belediyspor Hentbol Takımı 2019-20 Sezonu için toplandı.

Yeşil-Mavili ekibin sporcu ve Teknik ve idari kadrosunun hazır bulunduğu buluşma Alibahadır Mahallesindeki özel bir piknik alanında gerçekleşti. Yapılan mangal organizasyonunun ardından Beykoz Temsilcisinin Takım Sorumluları ile sporcuları tanışma yaptı.


Yeni sezon için transfer çalışmalarına en erken başlayıp tamamlayan Süper Ligin deneyimli ekibinde Avrupa Kupalarına katılınacak olmanın yanı sıra Beşiktaş Aygaz ile Erkekler Hentbol Süper Kupası maçına çıkılacak olmanı de heyecanı vardı.
Beykoz Belediyespor Kulübü Hentbol Şubesi Sorumlusu Ali Esat Yaşar yeni sezona yepyeni umutlar ile yola çıkacaklarını söylerken,” Sezon bitimi ile birlikte başladığımız transfer çalışmaları sonrasında takımımıza önemli takviyeler yaptık. Aramıza katılan yeni arkadaşlarımıza hoş geldiniz dileklerimi iletmek istiyorum. Kısa zaman zarfında Hentbol Liglerine renk katan bir takım olduk. Bu sezon da adımızda sıklıkla söz ettirmek istiyoruz ” diye konuştu.
Beykoz Belediyespor Kulüp Müdürü Yaşar Kesici ise yeni sezon için heyecanlı olduklarını ifade ederken, ” Kadromuza yeni dahil ola isimlere hoş geldiniz diyorum. Hentbol Sporu Beykoz’da tutmaya başladı. Kendine özel seyircisi oluştu. Artık ligin deneyimli ekiplerinden biri haline geldik. Hep birlikte takımızı en üst seviyelere taşıma hedefimiz var ” şeklinde konuştu.
Beykoz Belediyespor Hentbol Takımı İdari Menajeri Cengiz Hatırnaz ise yaptığı konuşmada, ” Geçen sezon ki kadromuzdan bazı arkadaşlar ile yollarımız ayrılırken, boşalan mevkiler için nokta transferler yaptık. Hem bizlerin hem de kendilerinin tercihi ile güzel bir kadro oluşturduğumuz düşüncesindeyim. Yeni sezon hepimize hayırlı olsun ” dedi.
Beykoz Belediyespor Hentbol Takımı Kaptanı Ümit Kırkayak ise Beykoz Belediyspor’da 7.yılına girdiğini söylerken, ” Türk Hentboluna kurulduğu yıldan beri heyecan katan bir takım bünyesinde olmaktan son derece mutluyum. Bu sezon kadromuza gerçekten de kaliteli isimler dahil oldu. İyi ve bu spora önem veren bir Yönetim Kurulumuz ve Başkanımız var, İnşallah sezon sonunda onların beklentilerine cevap verebilmiş oluruz ” diye konuştu.
Beykoz Belediyespor Hentbol Takımının özel buluşmasında daha sonra sporculardan görüş açıklayanlar oldu. Ardından takıma değişik takımlardan transfer edilen oyuncular için kısa bir tur yapıldı. Riva, Okçuluk Vakfı Tesisi ve Karlıtepe’yi ziyaret eden kafile özellikle Karlıtepe’den iki köprüyü de gören noktada muhteşem görüntüleri cep telefonları ile kayıt altına aldılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder