29 Temmuz 2019 Pazartesi

ORTAÇEŞMESPOR'A DOĞUBEYAZIT KAMPINDA DAVUL-ZURNALI BİR KARŞILAMA VARDI

İstanbul Süper Amatör lig Takımlarından Ortaçeşmespor’da Ağrı-Doğubeyazıt Kampı neşeli başladı. Beykoz Temsilcisi özel bir otobüs ile geldiği kentte davul-zurna ile karşılanırken, ilk kez bir İstanbul Futbol Takımının Kamp için gelmesi ilçede büyük bir heyecana sahne oldu.

Bordo-Beyazlı ekibin Kulüp Başkanı Mazlum Çoktin’in de memleketi olan Doğubeyazıt’ta 1 hafta süre ile kamp yapacak olan Ortaçeşmespor, belirlenen antrenman programları dışında kentin önemli turistik mekanlarını da gezmeye başladı.


Ortaçeşmespor Kulüp Başkanı Mazlum Çoktin, alışılmışın dışında bir kamp süreci yaşayacaklarına dikkatleri çekerken, ” Bugün Anadolu’muzun değişik köşelerinde futbol takımlarının kamp yapabilecekleri o kadar güzel yerler var ki…biz de takım olarak bir ilke imza atmak sureti ile benim de memleketim olan Doğubeyazıt’ta kampımız başladı. Bizleri, kafilemizi çok güzel karşılayan başta aile mensuplarım ve hemşehrilerim olmak üzere herkese ayrı, ayrı teşekkürlerimi iletmek isterim. Umarım yapmış olduğumuz bu kamp diğer takımlar için de bir örnek teşkil eder ” diye konuştu.


Ortaçeşmespor Genel Kaptanı Serkan Çanur ise uzun yıllardır camia içerisinde bulunan bir kişi olarak değişik bir kamp süreci yaşayacak olmaktan memnun olduklarına dikkat çekerken, ” Öncelikle Başkanımız Mazlum Çoktin’e bu düşüncesini hayata geçirdiği için, sonrasında da Çoktin Ailesine misafirperverlikleri için çok teşekkür etmek isterim. Burada görmüş olduğumuz misafirperverlikten dolayı son derece memnunuz. Attığımız her adım da büyük bir ilgi görmek çok güzel ” şeklinde konuştu.
Beykoz Temsilcisinin Teknik Sorumlusu Çetin Nalbantoğlu ise Ağrı-Doğubeyazıt’ta bulunmaktan mutlu olduklarını söylerken, ” Burada bulunduğumuz sürece yaşadığımız ortamdan keyif alacağımıza eminiz. Harika bir karşılama ve misafirperverlik görmekteyiz. Rutin dışına çıkılan bir kamp yaşıyoruz. Yıllardır futbol camiasının içindeyim, artık belirli kalıpları kırıp, Anadolu’muzun farkına varmamız gerekmekte. Kamp süresince antrenman programımız belirlenen periyotta devam edeceğiz. Dinlenme anları dışında bu güzel ilçeyi ve kent tanımak için gezintilerimiz olacak ” dedi.
Doğubeyazıt İlçe Merkezinde yapılan kısa gezintilerde ilçe sakinlerinin teveccühü ve ilgi çeken gözlerinin muhatabı olan Ortaçeşmespor Kafilesi, güne kentin ünlü turistik mekanlarından İshakpaşa Sarayına yapmış olduğu gezinti ile anlam ve renk katmış oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder