2 Ağustos 2019 Cuma

BAŞKAN MURAT AYDIN, ABANA DENİZ ŞENLİKLERİNE KATILDI

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Kastamonu Abana Deniz Şenlikleri Festivaline katılırken, daha önceden uzun yıllar öncesinden tanışıklığı olduğu yeni Belediye Başkanı Yunus Akgün’ün konuğu idi.

Başkan Aydın ile birlikte Ak Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, Ak Partili Beykoz Belediye Meclisi Üyesi Engin Yıldız, Mehmet Temel Ak Parti Beykoz İlçesi Eski Başkanlarından Kastamonulu Salim Kararmaz’da Abana Şenliklerinde hazır bulunan isimlerdendi.
Başkan Aydın Abana Belediye Başkanlığına seçilen yılların dostu Yunus Akgül’ün konuğu olarak Abana’ya gelmekten dolayı mutlu olduğunu ifade ederken, ” Abana’ya ilk gelişim ve çok güzel yerleri olduğunu gördüm. Beykoz’da son yapılan Mahalli seçimlerde Kastamonuluların büyük bir teveccühüne mazhar oldum. İşte bugün buraya gelmemde bu iki etkenin payı büyük. Beykoz Belediyesi olarak Abana Belediye Başkanımız Yunus Akgül’ün yanında olacağımızı ifade etmek isterim ” şeklinde konuştu.
Abana Belediye Başkanı Yunus Akgül’de İstanbul’dan gelen Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’a teşekkür ederken, ” Murat Başkanımızı Abana’mızda konuk etmekten dolayı mutluyuz, teşekkür ediyoruz. ” diye konuştu.
Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’ı festival alanındaki ziyaretleri esnasında Beykoz’dan gelen hemşehrileri de görünce selamlaşırken, kısa hasbıhal ettiler. Bu arada başarılı bir Fotoğraf Sanatçısı olan Murat Aydın, Abana Sahilinde Güneşin batış anını dakika, dakika görüntüledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder