3 Ağustos 2019 Cumartesi

ORTAÇEŞMESPOR, DOĞUBEYAZIT'A 3 GOLLÜ BİR MAÇ İLE VEDA EDİYOR

Beykoz İlçesinin Süper Amatör Ligdeki temsilcilerinden olan Ortaçeşmespor, Ağrı-Doğubeyazıt kampının son gününde Doğubeyazıt SK ile yapmış olduğu 2.karşılaşmadan da galibiyetle ayrıldı.


Çetin Nalbantoğlu Yönetimindeki Bordo-Beyazlı ekip Murat Ulu'nun 2, Oğuzhan Çiçek'in tel golünün ardından müsabakadan 3-0 galibiyetle ayrılan taraf oldu. Ortaçeşmespor Kafilesi bugün 1 haftalık kampı noktalayarak Beykoz'a dönüşe geçecek.


Doğubeyazıtspor ile yapılan maç sonrasında Çoktin Ailesi Reisi Hüseyin Çoktin, Ortaçeşmespor Kulüp Başkanı Mazlum Çoktin ve Ortaçeşmespor Genel Kaptanı Serkan Çanur'a ev sahibi takım Yönetiminden yapılan maçların anısı olarak birer forma taktim edildi.

Ortaçeşmespor Kulüp Başkanı Mazlum Çoktin, Doğubayazıt ile yapılan iki maçın her iki kulüp tarihine düşülen önemli birer not olduğunu söylerken, " Biz bu müsabakalara skordan çok bu güzel kampa renk katan birer etkinlik olarak bakmaktayız. Doğubayazıtspor'a kendi liginde başarı dileklerinde bulunuyoruz. Sağolsunlar, var olsunlar Göstermiş olduğu ev sahipliği içn de teşekkürlerimizi sunuyoruz " diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder