24 Temmuz 2019 Çarşamba

BEYKOZ ÜNV. ÖZEL YETENEK SINAVI 29 TEMMUZ'DA YAPILACAK




Görsel ve metin aracılığı ile iletişim köprüsü kuran, geleceğin en değerli mesleklerinden biri olarak gösterilen Grafik Tasarım yeni yeteneklerini arıyor.
Başvuruların 28 Temmuz'a kadar yapılacağı Beykoz Üniversitesi Grafik Tasarım Lisans Programı'nın Özel Yetenek Sınavı 29 Temmuz'da yapılacak. Sınav ücretsiz olacak.  

Beykoz Üniversitesi, görsel ve metin aracılığıyla iletişim köprüsü kuran Grafik Tasarım alanında uzmanlaşmak isteyen gençleri 'Özel Yetenek Sınavı'na bekliyor. Özel Yetenek Sınavı ile öğrenci alan Sanat ve Tasarım Fakültesi Grafik Tasarım Lisans Programı'na ön kayıt yaptıran öğrencilerin kesin kayıt yaptırabilmeleri için 2019 yılı Yükseköğretim Kurum Sınavı’na (YKS) girmiş ve Temel Yeterlik Sınav Puanı’ndan (TYT) en az 150 ve üzeri almış olması gerekiyor. Adaylar daha sonra II. Yerleştirme Dönemi için 28 Temmuz 2019'a kadar sınav için online form doldurarak başvurularını yapabilecekler. Ayrıca, ücretsiz yapılacak sınavda adayların çizim malzemeleri de üniversite tarafından temin edilecek.

Özgün yapıtlar sunacaklar
İletişimin, üretimin her alanında yer alan, alması gereken bir sanat olan Grafik Tasarım bölümünden mezun olan gençler, sanatsal değerler kapsamında özgün yapıtlar vereceği gibi akademik boyutta da alanın gelişimine katkı sunacaklar. Öğrencilerin yetkinliklerini de geliştirmeyi hedefleyen bölümün eğitim anlayışı, iş etiği ve topluma karşı sorumluluk gibi değerleri de kapsıyor. 

Başvuru Tarihleri: 28 Temmuz 2019'a kadar sürecek
Sınav Tarihi: 29 Temmuz 2019 Pazartesi
Sınav Yeri: Beykoz Üniversitesi Lisans ve Lisansüstü Programlar Yerleşkesi Muhtar Sokak No: 3 Kavacık – Beykoz / İstanbul
Sınav Sonuçları: 1 Ağustos 2019 Perşembe
Kesin Kayıt: 2-6 Ağustos 2019

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder