24 Temmuz 2019 Çarşamba

ÇOKTİN AİLESİNİN ORTAÇEŞMESPOR SEVGİSİ BİR BAŞKA

2018-19 Sezonu öncesinde Ortaçeşmespor Kulübünde Başkanlık görevine başlayan Mazlum Çoktin kısa zaman zarfında ilçe kamuoyunda en tanınan ve adından en fazlası söz ettiren isimlerinin başında gelmeyi başardı.

Aslında Çoktin'in Bordo-Beyazlı Kulüp ile tanışması ise aile dostu arkadaşı Kulüp Antrenörlerinden Salih Sargın ile tanışıklığından başlar. Bir anda Beykoz'un bu kulübü ile arasında çok sıcak bir muhabbet ortamı kurulur ve bir süre sonra da Başkanlık vazifesi ile değişik bir safha başlar.

Mazlum Çoktin bugün ilçe spor camiasında " Kim bu adam " sorusunun fazlası ile sorulması ile bir anda en çok konuşulan isim olur. Çoktin Ailesi Ağrı-Doğubeyaazıt kökenli ve de 2000 yılından beri Kapalıçaşı'da " Çoktin Döviz ve Altın A.Ş. " faaliyette bulunan firması ile sektörde tanınırlığı olan bir aile şirketi. 

Baba Hüseyin Çoktin ve Oğulları Mazlum ve Cem Çoktin ile sektörde yakalanan başarının ardından ailenin bir ferdinin bir spor kulübünde başkanlık yapıyor olması aileye farklı bir heyecan katmış durumda. Hele ki o kulüp başkanlığında ilk sezonunda bir üst lige yani İstanbul Süper Amatör Lige yükselme başarısı da göstermiş iken....

Çoktin Ailesi şu sıralar farklı bir sevinç ve heyecan daha yaşamakta...Oğullarının başkan olduğu Ortaçeşmespor Futbol Takımı memleketleri olan Doğubeyazıt'ta kamp yapacak...İstanbul Takımları Bolu, Abant, Kartepe gibi bu konuda markalaşmış yerleri tercih ederken, Bordo-Beyazlı ekip onca yolu da teperek Çoktin Ailesine olan vefasını da göstermiş olmakta.

Çetin Nalbantoğlu Hoca ve sporcuları konuk olacakları Ağrı'da son derece misafirperver bir görüntünün muhatabı olacağının da farkında. Genel Kaptan Serkan Çanur ise hem kamp  hem de bu güzel kenti tanıma anlamında ziyaretler yapacaklarını ifade etmekte.



Çoktin Ailesi adına görüşlerini açıklayan kardeş Cem Çoktin, abisi ile gurur duyduklarını söylerken, " Mazlum Abim, Ortaçeşme Spor Kulübünde Başkanlık görev üstlendiğinde, kulübün adını bile yeni duyduğumu itiraf etmek gerekir. Ancak sonrasında yaşanan gelişmelerin ardından ortay çıkan başarılı tablo karşısında Abim ile gurur duymaya başladık. Her gün sosyal medya hesabımızdan Ortaçeşmespor ile ilgili haberleri okuyarak güne başlıyoruz Maddi-Manevi her türlü desteği kendisine sunmaya devam edeceğiz. Bir kulüp başkanlığının yanı sıra sosyal sorumluluk projeleri sevincimizi katladı. Abim Ortaçeşme Camiasında çok sevilmekte, bunu bizzat yaşayarak görmek de heyecan verici idi. Şimdi bizlere düşen öncelikle futbol takımını memleketimizde en iyi biçimde ağırlamak, sonrasında takımı sezon sonunda Bölgesel Lige çıkabilmesi için her türlü fedakarlık ve desteği sunmak olacaktır. " diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder