23 Temmuz 2019 Salı

ORTAÇEŞMESPOR SEZON BAŞI KAMPINI AĞRI'DA YAPACAK


Beykoz İlçesinin İstanbul Süper Amatör Ligdeki temsilcilerinden olan Ortaçeşmespor 2 haftalık hazırlık döneminde ilk etabı geride bıraktı. Bordo-Beyazlı ekip çalışmalarında ikinci etap için Kulüp
Başkanı Mazlum Çoktin'in memleketi olan Ağrı-Doğubeyazıt'a gidecek. Başkan Çoktin yaptığı açıklamada Takımı Ağrı'da konuk etmekten son derece mutlu olacağını söylerken, " Diğer takımların aksine bildiğim kadarı ile ilk kez bir İstanbul Takımı Ağrı'da Kamp yapacak, bu anlamda bir ilke imza atma da ayrıca bizi fazlası ile sevindirdi ve heyecanlandırdı. 27 Temmuz-4 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek kamp son derce renkli anları da beraberinde getirecektir. Çetin Hocamız ve futbolcularını konuk etmek, memleketimi tanıtmak beni mutlu edecek " diye konuştu.



Ortaçeşmespor Takımı Teknik Sorumlusu Çetin Nalbantoğlu ise yaptığı açıklamada, " Gerek aktif futbolculuk döneminde, gerekse de Teknik Sorumluluk üstlendiğim dönemde birçok kez kamp ortamı yaşadım. Türkiye'nin farklı kentlerinde  bulundum. Ağrı Kampı bize çok değişik bir ortam yaratacak, moral-motivasyon olarak da futbolcularımız ile bir arada fazlası ile bir arada olma imkanı bulacağız. Çalışma zamanları dışında bu kenti tanımak gerçekten de bizleri keyiflendirecek " diye konuştu.


Ortaçeşmespor Genel Kaptanı Serkan Çanur ise Ağrı-Doğubeyazıt Kampının Başkan Mazlum Çoktin ile yaptıkları bir sohbet esnasında şekillendiğine dikkat çekerek, " Sonuçta biz bu kampı yapalım dedik. Tamam Türkiye'de yaygın bir kanaat ile kamp yapılacak iller ve mekanlar belli. Ancak biz bu andan sonra ilklerin takımı olarak da anılmak istiyoruz. Ağrı'da Güzel Türkiye'mizin bir kenti. Mazlum Başkanımızın şahsında ne derece yiğit, kaliteli insanlar olduğuna fazlası ile şahitlik ettik. Güzel bir kamp yaşayacağımız düşüncesindeyim " dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder