22 Temmuz 2019 Pazartesi

ORTAÇEŞMESPOR ANTRENMANLARI BAŞKAN ÇOKTİN'İN TAKİBİNDE!

İstanbul Süper Amatör Liginin Beykoz İlçesini temsil eden 8 Takımından biri konumunda olan Ortaçeşmespor'da sezon başı antrenmanları Başkan Mazlum Çoktin ve Yöneticilerin sıkı takibi altında.


Bordo Beyazlı Ekipte Yılların deneyimli Genel Kaptanı olan Serkan Çanur " Biz Büyük bir aileyiz " derken bunu laf olsun diye söylemediklerini ifade ederken, " Kulübümüze, takımımıza gelen her isim, geldiği andan itibaren bu büyük ailenin ayrılmaz bir parçası, ferdi olmakta. Her an kardeşlerimiz ile beraberiz, bu sadece futbol ile de sınırlı değil, sosyal hayatın gerektirdiği her türlü insani ilişkiler kulübümüzde en üst seviyede yer almakta. " diye konuştu.

Camianın Serkan Abisi diye anılmaktan gayet memnun olduğunu sözlerine ekleyen Serkan Çanur, " Biz abiliği de en has biçimde icra ederiz. Bu sezon da bunun örnekleri fazlası ile görülecek. Bu büyük aileye geçen sezon dahil olan Başkanımız Mazlum Çoktin renkli kişiliği ile camiamıza büyük bir güç kattı. Onun için sosyal hayatının birinci sırasında kulübü var. Hem saha içi hem de Kulüpsel Kurumsallaşma anlamında müthiş bir ivme kazandırdı. Antrenmanlarımızı ise hiç aksatmıyor. " şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder