7 Ağustos 2019 Çarşamba

BEYKOZ 1908 DAĞ GİBİ BİR ORTA SAHAYA KAVUŞTU !


İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından Beykoz 1908’de transfer harekatı devam ediyor…yeni sezona neredeyse sıfırdan bir kadro kurarak girme düşüncesindeki Sarı-Siyahlı Yönetim, İstanbul Bafraspor’dan orta saha oyuncusu Enes Dağ’ı da kadrosuna dahil etti.

1996 Ümraniye doğumlu olan Enes Dağ, futbola 2010 Yılında Haydarspor Kulübünde başladı. Çeliktepe Ümitspor, Galata, Kuştepesğor, İstanbul Bafraspor takımlarında forma giyen dağ ardından geçen sezon ikinci transfer döneminde Ercis Gençlik takımını yolunu tutmuş idi.
Beykoz 1908 A.Ş. Başkan Vekili Mehmet Bilir, transferin gerçekleşmesinin ardından yaptığı açıklamada, ” Bu sezon artık, yükseliş trendimizin başlaması gerekmekte. Bunun için camia olarak el ele verip kenetlenmemiz şart. Biz Yönetim Kurulu olarak üzerimize düşen görev ve sorumlulukları yerine getirmekteyiz. Kadromuz artık şekillenmeye başladı. Herkes gibi bizler de büyük bir heyecan yaşamaktayız. Enes Dağ kardeşimize takımımıza, bu büyük camiaya hoş geldin diyoruz, başarılar dileklerimizi iletiyoruz. ” şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder