5 Ağustos 2019 Pazartesi

GOLCÜNÜN KRALI BJK BEYKOZ FUTBOL OKULUNDAN ÇIKAR !

Beykoz İlçesinin Futbol Okulları düzeyindeki en başarılı temsilcilerinden olan Beşiktaş Beykoz Futbol Okulu sporcuları katılmış oldukları turnuvalarda göz kamaştırmaya devam ediyor.

Ercan Acar Yönetiminde uzun yıllardır istikrarlı görüntüsü ile her dönem veliler için en fazla tercih noktalarından olan BJK Beykoz Futbol Okulu, birçok profesyonel kulüp altyapısına gönderdiği futbolcular ile gurur yaşamakta idi.
Göztepe’de Medeniyet Üniversitesi Sahasında gerçekleşen turnuva tam anlamı ile futbol şovuna ve renkli görüntülere sahne oldu.


Altay, Galatasaray, Sivas, Fenerbahçe, Çamlıca ve BJK Beykoz Futbol Okullarının katılım sağladığı turnuvaya ilgi bir hayli yüksek idi. 4 ayrı grupta sahaya çıkan geleceğin yıldız adayları yeteneklerini gösterebilmek için büyük çaba ve enerji harcamaktan geri durmadı.
2012 , 2010-11 , 2008-09 , 2006-07 gruplarında lig Usulü maçlar yapılırken, kendi yaş gruplarında en çok puan alan takımlar şampiyon oldu. Hafta sonları oynanan karşılaşmalar 5 hafta süre ile heyecan kasırgası estirdi. Beykoz temsilcisi her yaş kategorisinde gol krallıklarına adeta ambargo koydu.
Altay Futbol Okulunun düzenlediği turnuva 20’şer dakikadan çift devreli maçlar üzerinden oynandı. BJK Beykoz Futbol Okulu Sorumlusu Ercan Acar, ERHA BEYKOZ’a yaptığı bilgilendirmede şu ifadelere yer verdi…
” 6 takımın katıldığı ve beş haftadır devam eden dostluk turnuvasında sporcularımız üstün başarı göstererek 4 ayrı yaş kategorisinde yapılan turnuvada 3 Şampiyonluk, 1 de 3 lük elde etti.
Şampiyon olan gruplarımız , 2012 Yaş Grubu , 2008-09 Yaş Grubu, 2006-07 Yaş Grubu . 2010-11 Takımımız ise turnuvayı 3. Olarak bitirdi . Ayrıca 4 grubun gol kralları da bizim çocuklarımız oldu. 2012 Grubu; Bartu Altuntaş, 2010-11 grubu; Onurcan Batur, 2008-09 grubu; Arda Ağırbaş,
2006-07 grubunda ise ; Arda Demirhan oldu , hepsini ayrı ayrı tebrik ederim Harika maçlar oynadılar.” 
” Tüm oyuncularımızı , bizlere her zaman desteklerini esirgemeyen velilerimizi ve Sevgili Dostum ve değerli hocam Salih Mumcu hocama sonsuz teşekkürlerimi sunarım . Bu turnuva öğrencilerimize çok önemli deneyim ve tecrübe kazandırdı , bu tecrübeyi kazanırken de tüm takımlarımızın başarılı olmaları ayrıca bizleri çok gururlandırdı.
İnşallah tüm öğrencilerimiz ileride iyi bir sporcu , ahlaklı bir insan olurlar. Sevgili çocuklar yolunuz ve bahtınız her daim açık olsun. “

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder